Valdemars kæreste taler ud om hård fødsel: Det var traumatiserende - Her & Nu

Valdemars kæreste taler ud om hård fødsel: Det var traumatiserende

Det gik langt fra nemt for sig, da parrets lille pige kom til verden.

Af Jonas Sand - 17. november 2017 kl. 19:25

Det var en lykkelig Sine Sinliana, der tidligere på ugen kunne fortælle, at hende og kæresten, Valdemar Jensen fra ‘Drengene på kanten’, var blevet forældre til en lille pige. Her fortalte hun, at både baby, mor og far havde det godt efter fødslen. Men det gik langt fra nemt for sig, da den lille pige kom til verden.
– Jeg havde gået med modningsveer i 11 dage, som var ret ubehagelige. På terminsdagen den 9. november begyndte de at tage til, og klokken 03:30 var jeg i aktiv fødsel, siger Sine til Realityportalen.dk.
– Under hele forløbet fik jeg intet smertelindrende – andet end jeg var i varmt vand on and off. Veerne var hårde ved mig, og til sidst blev jeg rigtig træt. De tog en blodprøve på babyens hoved og besluttede, at nu skulle hun ud. Jeg blev klippet, og hun blev hjulpet på vej med den stærkeste sugekop, de har. Så var hun endelig i mine arme klokken 17:08, og jeg blev syet sammen.
LÆS OGSÅ: Valdemars store chok: Gravid kæreste ramt af blodprop
Bearbejder det
Fødslen tog hårdt på Sine, der stadig forsøger at komme sig over oplevelsen.
– Jeg er meget hormonel og har rigtig slemme smerter. Det hele har været meget traumatiserende for mig, og jeg er i gang med at bearbejde det, siger Sine, der dog også kan finde tid til at glæde sig.
– Udover det, så er det fantastisk at være mor og far. Vi nyder det så meget, og den lille er virkelig nem. Vi er dybt forelskede i hende, jubler hun.
LÆS OGSÅ: Nyt tv-program: Dennis og Valdemar vender tilbage til skærmen
Nyforelsket i Valdemar
Valdemar, der i øjeblikket kan opleves på DR3, hvor han i ‘Valg på kanten’ varmer op til kommunalvalget, har i den grad imponeret kæresten, siden datteren kom til verden.
– Han klarer det så godt. Selv under fødselen forlod han aldrig min side. Jeg er virkelig stolt af ham, og han har min dybeste respekt. Jeg er blevet helt nyforelsket, siger Sine.
Hun fortæller desuden, at de har givet datteren et navn. Det er dog ikke noget, de har lyst til at offentliggøre på nuværende tidspunkt.
LÆS OGSÅ: Valdemars gravide kæreste: Jeg tabte 64 kilo, men var stadig ikke glad