Endelig! Patrick Brylov kommenterer på rygter om Michala Kjær

Selvom det lykkedes at få paradisoen i tale, var han desværre meget fåmælt, da det kom til forholdet med Michala Kjær.

Af Emilie Holm Egebro - 14. januar 2018 kl. 15:55

Siden det kom frem i starten af december, at ‘Paradise Hotel’-hunken Patrick Brylov dater millionærarvingen Michala Kjær, der er datter af Janni Spies og Christian Kjær, har Realityportalen.dk forsøgt at få en kommentar fra den velskårne paradiso.
STORT GALLERI: Så vildt var årets Reality Awards
LÆS OGSÅ: Nu står han frem: Her er Natascha Lineas kæreste
Uheldigvis har han ikke vendt tilbage på en eneste henvendelse, men til fredagens Reality Awards lykkedes det endelig at konfrontere ham med forholdet til jetsetteren.
Desværre var det en yderst fåmælt Patrick Brylov, så snart samtaleemnet kom ind på Michala Kjær:
– Jeg har måske, måske ikke fået en kæreste. Jeg vil hverken afvise eller bekræfte, at Michala og jeg har et forhold. Jeg ved ikke, hvornår jeg har lyst til at fortælle om mit privatliv. Lige pludselig kan det være, der kommer noget, og lige pludselig kan det være, at der ikke kommer noget, sagde en hemmelighedsfuld Patrick med et stort smil:
SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Jeg plejer at værne meget om mit privatliv og de mennesker, der er i det, fortsatte han, da han blev spurgt ind til, hvad det skyldes, at han ikke ønsker at be-eller afkræfte forholdet.
Om Michala og Patrick rent faktisk ER blevet kærester, må fremtiden derfor vise.
Se hele interviewet med Patrick øverst, hvor han også afslører, om han har planer om at medvirke i mere reality-tv.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: TV3 genopliver populært realityprogram
LÆS OGSÅ: Susan K vender tilbage på skærmen