Ung mor taler ud om skilsmisse: Han har fundet en ny

Kærligheden brast, men både den unge mor og hendes eksmand er videre.

Af Louise Vilsbøl - 18. november 2022 kl. 18:55

I dagens afsnit af ‘De unge mødre’ afslører Majbrit Aakjær, som er mor til Ella Viola, at hende og manden Thomas er blevet skilt efter godt og vel 9,5 års forhold. Thomas og Majbrit mødtes, da hun var blot 14 år gammel, mens Thomas var 22.

LÆS OGSÅ: Medina afslører: Er blevet alenemor

Artiklen fortsætter efter videoen med Sine fra ‘Robinson’.

De blev forældre i 2019, og sidste år stod Majbrit frem og fortalte om deres kamp for endnu en graviditet. Det lykkedes dog ikke, og i år fandt parret så ud af, at de ikke længere skulle være sammen. Men der er intet dramatisk over bruddet, fortæller Majbrit

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-deltagere afslører vildt vægttab

– Beslutningen har været længe undervejs, den er helt rigtig for os. Vi har det begge rigtig godt og vi samarbejder rigtig godt om Ella, fastslår den unge mor og fortsætter:

– Vi er såmænd bare vokset fra hinanden, noget jeg tror kan være helt naturligt, når man finder sammen i så tidlig en alder. Vi er stadig meget gode venner.

LÆS OGSÅ: Nikolaj og Anne tager næste skridt i forholdet

En dater – en anden har fundet en ny

Majbrit har ikke droppet drømmen om søskende til Ella, men det bliver altså ikke med Thomas.

–  Både min eksmand og jeg er hver især kommet videre. Han er kommet videre og har fundet en sød pige, og jeg dater. Livet går videre, også selvom man bliver skilt. Og heldigvis for det. Jeg har det godt. Rigtig godt. Jeg er ensom nogle dage, men jeg prøver at være i følelsen og rumme den, fortæller hun og supplerer:

LÆS OGSÅ: Nynne afslører: Dater reality-deltager

– Jeg tror. det er vigtig for mig, at lære at være alene – at lære at nyde mit eget selskab. Jeg er faktisk rimelig okay at være i nærheden af, har jeg fundet ud af.

Efter bruddet er Majbrit blevet boende i rækkehuset i Ringe. Hør mere om det i klippet herunder: