Medina afslører: Er blevet alenemor

Der er blevet vendt op og ned på den populære sangers liv.

Af Louise Vilsbøl - 17. november 2022 kl. 7:39

For to uger siden uploadede Medina et billede på Instagram, hvor man kunne se hende sammen med manden Malo Chapsal og deres to sønner Tyler og Elliot. Til billedet skrev hun “My home”, men nu afslører hun, at allerede på det tidspunkt var hun blevet alene.

LÆS OGSÅ: Teitur efter tiden i fængsel: Jeg er chokeret

– Min mand er udsendt. Han blev sendt afsted i mandags (podcasten er optaget under valgkampen, red.), og han skal ikke være med os de næste seks måneder. Det er svært, fortæller Medina ifølge SE&HØR til Helle Thorning-Schmidt, der er ugens gæst i Medinas podcast ‘Hele mennesker’.

LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-deltager: Gravid i sidste trimester

I podcasten søger Medina gode råd hos den tidligere statsminister, som i store dele af sit ægteskab har måttet undvære sin mand Stephen Kinnock. Medinas mand Malo Chapsal er premierløjtnant, og det er altså en del af hans job at være udsendt, selvom timingen måske er uheldig med to små børn.

LÆS OGSÅ: ‘True Love’-par taler om børn og forlovelse

39-årige Medina blev den 4. juni i år mor for anden gang, da sønnen Elliot Rose kom til verden, men blot fire måneder efter fødslen står hun altså alene med de to sønner i et halvt år. Parrets ældste søn fylder 2 år til januar, hvor hans far altså stadig er udsendt, ligesom han er det, når Medina fylder 40 d. 30. november.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEDINA (@officialmedinamusic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MEDINA (@officialmedinamusic)

Læs mere om