Synd for Rachel: Må aflyse i sidste øjeblik

'Årgang 0'-stjernen må desværre undvære et særligt familiemedlem til 'Vild med dans'-premieren.

Det er en helt særlig dag for nydanserne i 'Vild med dans', som skal kridte danseskoene for allerførste gang i aftenens premiereprogram.  

LÆS OGSÅ: Sebastian tager en pause: Vil være der for Asta

Heriblandt er 'Årgang 0'-stjernen Rachel Ellebye, som har inviteret hele sin familie til støtte på tilskuerrækkerne, men Rachels bror, David Ellebye, har desværre måttet aflyse. 

Det fortæller Rachels forældre, Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl, da HER&NU/Realityportalen møder dem inden showet. 

LÆS OGSÅ: Ikke i tvivl: De vinder "Vild med dans"

- Det var meningen, at David skulle være her, men han er gået i flåden i stedet for. Pligten først, siger Theresia og uddyber:

- Han er et eller andet sted mellem Frederikshavn og her og kunne ikke nå at komme til tiden, så han må følge med på tv, men han er da dybt skuffet, lyder det.

Anden særlig gæst

Davids stol kommer dog ikke til at stå tom under aftenens show. Tilrettelæggeren fra 'Årgang 0' er nemlig trådt til og skal overvære danseshowet sammen med familien. 

- Hvis ikke Anne havde været der, så havde Rachel jo nok ikke deltaget i aften, siger Theresia. 

Du kan se et billede af Rachels forældre og Anne herunder: 

Rachels forældre, Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl, ankommer til 'Vild med dans' fredag den 20. september sammen med en veninde.

Du kan se det fulde interview med Lars Ellebye og Theresia Treschow-Kühl øverst i artiklen.