Her er dommen: De ryger ud af "Vild med dans"

Danske Spil giver deres bud på, hvilket par som i aften må pakke danseskoene og forlade "Vild med dans".

Vanen tro giver bookmakerne nu deres bud på, hvilke par som ender i omdans i "Vild med dans". 

Og i aften peger pilen på skuespiller May Lifschitz, 29, og "Årgang 0"-stjernen Rachel Ellebye, 24, som de nydansere, der i en omdans skal kæmpe for at forblive i konkurrencen. 

LÆS OGSÅ: Da Marianne Eihilt blev gift, fik hun en særlig gave af sine forældre: ”Det var så god en tanke”

Det vurderer Danske Spils "Vild med dans"-ekspert, Mathias Reimer Larsen. 

- Rachel får - ligesom Staghøj - lave karakterer fra dommerne, men har tværtimod ikke seerstemmerne med sig, ligesom May Lifschitz fortsat ikke virker superpopulær blandt seerne, selvom hun er en af de bedste dansere. Så det bliver de to, der må trække strå i aften, lyder vurderingen fra Mathias Reimer Larsen.

Danske Spil vurderer dog, at det bliver May Lifschitz og hendes dansepartner Mads Vad, som i sidste ende må forlade konkurrencen. 

Ny storfavorit

I samme ombæring peger Danske Spils ekspert også på en ny favorit til at løfte trofæet til finalen. 

Philip May har ellers hidtil været spilfirmaets storfavorit til at løbe med den samlede sejr, men efter han som bekendt endte i omdans sidste fredag, er det ikke længere tilfældet. 

LÆS OGSÅ: Philip May til Camilla Dalgsgaard: Du har ødelagt den!

Nu er det i stedet Anna Munch og Eugen Miu, som Danske Spil satser på. 

- Anna Munch var sidste fredags klart bedste performance, og dommerne kvitterede prompte med flotte 28 point. Ingen var i nærheden af influenceren og skuespillerinden i fredags, og derfor er hun nu ny favorit til den samlede sejr i konkurrencen, siger Mathias Reimer Larsen.

LÆS OGSÅ: Så mange penge tjener Geggo

Hvem, der ender med at ryge ud i aftenens "Vild med dans", kan du se i aftenens program, som vises på TV 2 klokken 20:00.