Efter showet: Sara trøstet af Philip og Camilla

Sara Lygum kunne ikke holde tårerne tilbage efter showet.

Det blev tv-vært Sara Lygum og danser Damian Czarnecki, der fredag aften måtte stille danseskoene på hylden og slukke lyset i "Vild med dans". 

LÆS OGSÅ: "Vild med dans"-live: Lissa og Sofie enige om dette spørgsmål

Parret var i omdans mod Philip May og Camilla Dalsgaard, der fik flest stemmer af seerne, og som dermed kunne fortsætte rejsen. 

Da afgørelsen faldt, brød Sara sammen, for selvom hun havde tilmeldt sig for at være et godt forbillede for sine børn, så kom dansen hurtigt ind under huden på hende, og det betød hurtigt en hel del at være med. 

- Jeg kan jo ikke gøre noget ved det, fremstammede Sara med tårer i øjnene efter afgørelsen og takkede Damian for oplevelsen. 

Efter kameraet blev slukket fik følelserne endnu frit spil, og Philip May og Camilla Dalsgaard, der havde klaret omdansen, trøstede deres kollega og ven. 

LÆS OGSÅ: En tanke ramte May Lifschitz, da hun blev friet til: ”Jeg ville ikke lyde utaknemmelig”

Vil ikke tænke på det

Mens Sara Lygum skal til at finde hverdagen frem igen, skal Philip og Camilla kigge frem mod næste liveshow, og Philip har en plan for, hvordan han vil gøre det. 

- Jeg kunne ikke gøre så meget anderledes, så bare det, at jeg havde det godt med at danse, det er det, jeg tager med mig. Alt det andet, der skete, med at vi kom i omdans, det prøver jeg at smide væk og tænke på den nye uge, fortæller Philip efter showet. 

LÆS OGSÅ: Lars Brygmanns store familiedrøm: Nu er det for sent

Se billederne efter showet herunder:

Sara Lygum ude af "Vild med dans"
Sara Lygum ude af "Vild med dans"
Sara Lygum ude af "Vild med dans"
Sara Lygum ude af "Vild med dans"