Philip May til Camilla Dalgsgaard: Du har ødelagt den!

Der er dans i alle afkroge af Philips liv for tiden.

For tiden må dansen siges at fylde en del i Philip Mays liv, mens han hver uge træner op til at imponere med sit fodarbejde på hele Danmarks dansegulv i "Vild med dans" hver fredag.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om børneopdragelse

Men det er ikke kun realitystjernens virkelig liv, der står i dansens tegn. Det gør hans virtuelle liv også.

Hans dansepartner Camilla Dalsgaard har nemlig delt et opslag på sin Instagram med en video af Philip, der viser hende sin Instagram-profil.

- Jeg har ødelagt Philip Mays Instagram. Philip viste mig lige i vores velfortjente pause på McD, under vores træning i går aftes, at jeg har ødelagt hans Instagram med dans - dans dans dans, skriver hun i opslaget.

I videoen ser man, hvordan Camilla griner, mens han hans feed er fyldt med en uendelig strøm af dansevideoer fra blandt andet mesterskaberne i jive i Tyskland og årets dansefestival.

- Der hvor jeg kan søge på ting på Instagram, der er kun dans. Du har ødelagt den med alle de danse, du har sendt. Det er bare dans, og de er helt hjernedødt gode, så jeg får det virkelig dårligt med mig selv, lyder det fra Philip, der spørger, hvad han nogensinde skal bruge alle de videoer til.

LÆS OGSÅ: Elvira og Mortada er blevet gift

Du kan selv se videoen og opslaget herunder: