Efter'Luksusfælden': Daniel rykker ind hos ekskæresten

Selvom økonomien fik 'Luksusfælden'-Daniel og ekskæresten Julie til at gå fra hinanden, er der stadig en ting, som de samles om.

I sæsonpremieren på 'Luksusfælden' møder seerne Daniel, som lige er rykket ind i sin nye lejlighed på Amager, efter han og ekskæresten Julie gik fra hinanden. 

LÆS OGSÅ: Jeanette Ottesen mentalt ødelagt: Minderne er væk

I dag er Daniel kommet godt på plads i sit nye hjem, men til trods for det kommer han snart til at tilbringe meget tid hos Julie. Daniel har nemlig gjort ekskæresten gravid og de venter derfor deres andet barn til oktober, hvilket blev afsløret i programmet. 

- Når vores datter kommer til verden, har vi aftalt, at jeg kommer til at være meget ovre hos hende i starten. Jeg flytter ind hos Julie om dagen, men vi bor jo kun to minutter fra hinanden, så jeg har mulighed for at gå hjem og sove, fortæller Daniel til HER&NU og fortsætter: 

- Da vi fik vores første barn, var vi gode til at deles om ansvaret og deles om at få noget søvn. Jeg ved jo godt, at moren ammer osv., men vi har lagt nogle planer for, hvordan hun kan få mere end tre timers søvn. Vi hjælper hinanden. 

Daniel slår fast, at der ikke er nogen romantisk genforening på bordet – i hvert fald ikke endnu. 

- Julie og jeg er stadig hver for sig, og det går rigtigt godt sådan. Lige nu prioriterer vi det gode forældreskab. Det er vigtigere end noget som helst andet. 

LÆS OGSÅ: Geggo om stor beslutning: Vil skærme børnene

- Det er ikke planen, at vi skal finde sammen igen, men man skal aldrig sige aldrig. Min drøm er da, at familien skal være samlet igen en dag. Jeg har altid drømt om den det kernefamilie, men jeg kan godt mærke, at jeg godt kan klare at være alene. Jeg græder ikke længere over, at vi ikke er sammen, fortæller han. 

LÆS OGSÅ: Sådan påvirker skilsmisse 'Årgang 20'

'Luksusfælden' har sæsonpremiere tirsdag den 10. september på TV3 og Viaplay.