'Paradise'-Victor taler ud om forholdet til Oliver Erngarts eks

Der er romantik i luften mellem Victor Schaufuss og Louise Lundholm.

Den opmærksomme følger har måske bemærket et velkendt ansigt på 'Paradise'-deltageren Victor Schaufuss' story på Instagram.

Her figurerede Louise Lundholm, der har dannet par med 'Love Island'-vinderen Oliver Erngart, nemlig i onsdags.

LÆS OGSÅ: Linse forlader Danmark

- Jeg ses med Louise, og det er ved at være en lille måneds tid siden, vi begyndte at skrive sammen. Hun anmodede mig, mens jeg var på ferie i Albanien, og så synes jeg da, hun så ret sød ud. Så skrev jeg tilbage til hende lidt tid efter, og så har vi bare skrevet sammen resten af min ferie og så ses lidt, efter jeg kom hjem, fortæller Victor til Realityportalen og tilføjer:

- Det er super dejligt og hyggeligt, hun er en mega sød person, og jeg kan rigtig godt lide hende. Vi er ikke kærester, men vi ses da i hvert fald, så det er jo dejligt.

Paradisoen vil dog ikke udelukke muligheden for, at de to vil kunne kalde sig kærester i fremtiden.

- Vi tager det meget stille og roligt lige nu, og vi ses når det passer ind, så vi kan lære hinanden bedre at kende. Når jeg dater, så er det fordi, jeg håber, der kan komme noget mere, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Simon Kvamms hemmelighed: Forelsket i en anden

Louise dannede par med Oliver Erngart indtil april måned i år. De to blev kærester godt et halvt år efter, at Oliver og Anna Seneca, der sammen har sønnen Mio, gik fra hinanden i foråret 2022.

Efter bruddet fra Oliver, som Louise ellers boede med, er Louise flyttet tilbage til Aarhus, hvor hun altså atter har kastet sig ud i datingmarkedet med en ny reality-fyr.

LÆS OGSÅ: Jeppe taler ud om Janni: Ekstremt misforstået