Bolette indlagt: Frygtede for tidlig fødsel

Bolette Birch Janjooa vil tage den helt med ro de næste 14 dage.

Det vordende forældrepar Bolette Birch Janjooa og Jaffer Naveed Birch Janjooa, som venter en lille dreng, fik sig et chok, da førstnævnte måtte indlægges grundet mistanke om for tidlig fødsel.

LÆS OGSÅ: Højgravid Julie Kriegler bekymret: Jeg besvimede

Det skriver 'Bachelor'-stjernen på Instagram.

Grundet mavesmerter opsøgte hun nemlig fødegangen, selvom hun egentlig ikke var bekymret.

- Før vi vidste af det, var jeg indlagt med mistanke om en mulig for tidlig fødsel, da min livmoderhals er forkortet og vores lille skats hoved ligger langt nede, skriver Bolette, som understreger, at deres baby har det godt.

- Vi blev virkelig taget i hånden, og både vores baby og jeg undersøgt godt og grundigt. Han har det heldigvis så godt derinde. Han er en stor livlig dreng med masser af hår på hovedet, siger de, skriver Bolette videre.

Hjemme igen

Parret er nu hjemme igen, og Bolette understreger, at de er helt trygge ved situationen, efter de har hørt lægens og jordmødrenes vurderinger.

LÆS OGSÅ: Kasper og Helena afslører kønnet

De næste 14 dage skal foregå helt i ro - på langs. Om 14 dage skal vi til en ny scanning, og se hvilken vej det er gået, skriver hun og tilføjer:

- Så nu tager jeg det i hvert fald meget seriøst, for når det pludseligt handler om ens lille skat, er der ikke det, man ikke vil gøre. Så nu håber jeg, at han bliver inde så længe som muligt mod termin, lyder det.

LÆS OGSÅ: 'De dyre piger'-Thit afslører ny kæreste

Du kan se opslaget herunder: