'Bachelor'-stjerne tager stort skridt med kæresten

Nu har parret solgt deres lejlighed.

Anna Saabye fandt ikke kærligheden for rullende kameraer, da hun deltog i anden sæson af TV 2-programmet 'Bachelor'.

LÆS OGSÅ: Amanda Sascha og kæresten uenige om brylluppet

Men det betyder ikke, at kærligheden ikke gemte sig et sted i Caribien. Lukas Bøttker arbejdede nemlig på produktionen, og forinden optagelserne havde de to matchet på Tinder.

Tinderfyren holdte dog tingene professionelt i en periode efter, men til sidst fandt parret alligevel sammen, og nu har de været kærester i lidt over to år.

Siden da har der været fart på. Få måneder efter, de fandt sammen, købte de nemlig en andelslejlighed på Islands Brygge sammen.

Den er dog fortid nu. Det afslører parret til 'Musik i Lejet'.

LÆS OGSÅ: 'De sjældne danskere' er tilbage: Store forandringer

- Vi har taget et stort skridt i vores forhold. Vi har solgt vores andelslejlighed og flytter til Fyn, forklarer Anna til HER&NU/Realityportalen, mens Lukas supplerer:

- Det er der, hvor Anna er fra. Det er dog ikke Svendborg, men det er Odense. Nu prøver vi livet derovre og ser, om det kan et eller andet. Det er et kæmpe spring for mig. Jeg er jo kæmpe københavnerdreng og kommer fra Nordsjælland, og jeg har altid elsket det her, så det er meget nyt for mig at komme derover og mærke livet på landet lidt.

Det dog ikke sikkert, at parret bliver fynboere permanent, hvis savnet til det sjællandske bliver for stort. De skal nemlig lige se terrænet an.

- Det er fordi, jeg er kommet ind på en kandidat, og Lukas arbejder allerede i Odense, så det ville give mest mening, at vi kommer derover. Så kan han prøve Fyn, og hvis vi kan lide det, så finder vi noget større, og ellers kommer vi tilbage til Sjælland igen, lyder det fra Anna, der fortæller, at de er gået fra en fireværelses til en toværelses, mens Lukas tilføjer:

- Det er ikke nogen hemmelighed, at vi har været ude at kigge på nogle huse, og det vilde er jo, at man rent faktisk kan få noget med havudsigt derovre.

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler i chok: - Jeg kørte direkte ind i hende