Bolette taler ud om sønnens tidlige fødsel: Sådan påvirker det ham

Der er vild jubel og kærlighed på programmet hjemme hos Bolette og Jaffer, hvis søn har klaret sig utrolig godt, selvom han kom til verden otte uger før tid.

Den 9. august blev Bolette Birch Janjooa og Jaffer Janjooa forældre, da sønnen Marlon kom til verden. I virkeligheden skulle han dog først være kommet i næste måned, han er nemlig født otte uger før termin. 

LÆS OGSÅ: Asta: Sebastian ændrede mit liv

Det gjorde, at Bolette og Jaffer måtte starte livet som forældre med et længere hospitalsophold. Efter lidt over en måned på Holbæk Sygehus' neonatalafdeling kunne de den 10. september forlade sygehuset og endelig få lov til at være en familie derhjemme.

Den tidlige fødsel betyder dog, at Bolette og Jaffers følgere ofte kommer med bekymrede spørgsmål omkring sønnen, og det italesætter Bolette nu på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Medina har sat sit hjem til salg: Kom indenfor i den store luksusvilla

- Et forløb med en præmatur baby er så individuelt og noget, jeg ikke helt selv vidste, hvad betød, før vi selv stod i det. Det korte svar er, at Marlon har det godt og er lige som han skal være. Han vokser, tager på og udvikler sig, som han skal i forhold til, at han kom cirka otte uger før termin, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: "Landmand"-Mads om Bianca: Sådan er forholdet i dag

- Da han kom til verden, var vi så heldige, at han helt selv trak vejret og har undgået for eksempel kuvøse og CPAP. Det eneste, han fik hjælp til, var at holde varmen de første dage med en varmemadras og at få min mælk igennem en sonde, indtil han lærte at spise selv. Det var han heldigvis så sej til, og han lærte hurtigt at blive ammet.

LÆS OGSÅ: Ung mor godkendt til vægttabsmedicin: Håber på operation

Derfor brugte de mest af alt måneden på neonatalafdelingen på at få sønnen til at vokse sig stor og stærk, så han kunne klare sig udenfor hospitalets fire vægge.

LÆS OGSÅ: "Landmand"-date: Svend skuffede hurtigt

- På trods af den for tidlige start på livet, så er hverdagen nu helt, som den ellers ville have været, hvis han var blevet inde i maven til termin. Han har hele vejen igennem gjort os så stolte, og det bliver han bare ved med hver eneste dag, slutter Bolette.