Anne måtte på skadestuen efter finaleshowet

Anne faldt som bekendt i aftenens finale af ‘Den store bagedyst’, og trods smerter fortsatte hun i konkurrencen, men efter showet kørte hun på skadestuen, da hun frygtede, at foden var brækket.

Af Jan Körner - 28. november 2020 kl. 21:10

Igennem hele ‘Bagedysten’ har hun løbet mellem sin arbejdsstation, køleskabet og fryseren, for der har konstant været fart over feltet hos Anne. Men i aftenens finaleudsendelse i ‘Bagedysten’ gik det galt for finalisten, da hun var lidt for hurtig.

– Jeg har altid løbet, for så går det hele går lidt hurtigere. Da det er fladt, må der løbes, siger Anne til Realityportalen i kølvandet på det styrt, som seerne kunne se i aftenens program.

– Jeg faldt over noget opvask og ind i stolen. Jeg slog foden ret voldsomt, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: HUSKER DU? De tidligere vindere af ‘Den store bagedyst’

I ‘Bagedysten’ er hun kendt som den evigt smilende kvinde, og alle hørte hendes latter efter faldet. Det var dog på ingen måde sjovt.

– Når man falder, prøver man at grine sig fra det. Men jeg kunne mærke, den ikke var så god, men hvis man griner, plejer folk at gå, og der stod ret mange omkring mig. Da jeg kom op at stå, kunne jeg mærke, den ikke var helt god. Det gjorde bare rigtig ondt. Men jeg fik den bundet op, lagt is på og fik noget smertestillende. Og så fortsatte jeg.

LÆS OGSÅ: Medina med i ‘Vild med dans’

Som finaledeltager var der nerver på højkant hos både deltagere og produktion, og holdet bag lod det være op til Anne, hvad der derefter skulle ske.

– Jeg fik at vide, det var min beslutning, og jeg valgte selv at forsætte. Jeg vidste ikke den var forstuvet, før jeg om aftenen kom på skadestuen. Jeg vaklede ind og fik den scannet, og fik at vide, at den gudskelov ikke var brækket, som jeg havde frygtet. Men det var en kraftig forstuvelse, og lægen anbefalede, at jeg fik foden op i nogle dage, lyder det fra Anne, der måtte tage en pause fra jobbet som sygeplejerske dagene efter.

– Det var fint nok med dem, beretter hun.

LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-stjerne vender tilbage til skærmen

Som bekendt var det Mads Eg Andersen, der vandt ‘Bagedysten’ foran Anne og Lena, og Anne vil aldrig komme til at vide, om uheldet havde indflydelse på resultatet.

– Det bliver vi aldrig kloge på. Det er ikke til at vide, men Mads havde fortjent at vinde den finale, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: Christopher testet positiv for corona: Udskyder turné