Philip vil starte en fædregruppe

Philip elsker at involvere sig i alt vedrørende sin kommende søn, og han vil også meget gerne være med i en fædregruppe.

Af Rikke Lynge - 15. oktober 2020 kl. 07:55

Philip May og hans kæreste Simone Hvenegaard venter en dreng i slutningen af december, og de er i fuld gang med at få styr på alle babyforberedelserne, og de har også gjort en masse overvejelser om den første tid. Blandt andet afslører Simone i en Q&A med Realityportalen, at hun ikke ønsker at komme i mødregruppe.

– Der er nok mange førstegangsmødre, der har godt af at spare med andre mødre, men jeg føler, at jeg har mange mennesker i mit liv, og jeg vil hellere prioritere dem, jeg allerede har inde i mit liv, som også selv har børn eller skal have børn. Jeg vil hellere være sammen med dem frem for en mødregruppe, fortæller Simone til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Havde du set den komme? Så meget engagerer Philip sig i Simones graviditet

Philip derimod elsker tanken om en mødregruppe.

– Jeg synes, at mødregruppe er en sindssyg fed idé. Jeg kan godt lide, at mødre mødes med deres børn, jeg synes, at det er fedt. Jeg ville ønske, at vi havde fædregrupper.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager åbner op: Mistede sin far som 19-årig

Da Philip bliver gjort opmærksom på, at det eksisterer, siger han.

– Sådan en vil jeg da gerne være med i, hvis man kan få lavet sådan en hernede (Slagelse red.). Det vil jeg rigtig gerne faktisk.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-babe flytter sammen med tv-stjerne

Se hele Realityportalens Q&A med Simone og Philip herunder:

Læs mere om