SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering - Her & Nu

SE BILLEDET: Linse med ny, ulovlig tatovering

‘Bryggen’-dronningen løfter nu sløret for sin nye, vilde hals-tatovering.

Af Louise Andersen - 22. januar 2018 kl. 11:09

Linse Kessler befinder sig i øjeblikket i Spanien, hvor hun holder en velfortjent pause fra optagelserne til ‘Familien fra Bryggen’, der, ifølge Realityportalens oplysninger, ikke vender tilbage til skærmen foreløbigt.
Der er dog sket lidt med Linse, siden hun forlod Danmark til fordel for varmere himmelstrøg, for den populære ‘Bryggen’-dronning har fået en ny tatovering, som fylder hele hendes hals, afslører hun på sin Instagram og på sin Facebook-side.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Geggo: Cengiz har ødelagt mit og Linses forhold
– Jeps, jeg tog en beslutning (jeg har tænkt over det længe) og fik lavet min hals-tattoo, og jeg er sååååå glad for den, skriver Linse til et billede af tatoveringen på Facebook og fortsætter:
– Der er med sikkerhed delte meninger om placering osv., men det skider jeg på, for det er mig, der skal bære den.
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre
100% ægte 
I kommentarfeltet på Linses Instagram er flere fans skeptiske over for, om tatoveringen nu er ægte, men det er den altså, bekræfter Linse over for Ekstra Bladet.
– Jeg kan sige, at den er 100% ægte, og det tog fem timer at få den lavet, siger Linse til Eb.dk og fortæller, at hun fik den lavet i Sverige, inden hun tog til Spanien.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: ‘Årgang 0’-Mathilde har fået ny kæreste
Siden 1966 har det i Danmark været ulovligt at tatovere personer under 18 år samt at tatovere en person i hovedet, på halsen eller på hænderne, men det har altså ikke afholdt Linse fra at få tatoveret sin hals.
– Det er ikke ulovligt at bære den i Danmark, kun at få den lavet i Danmark, siger Linse til Eb.dk.
Du kan se Linses nye tatovering på billeder herunder: 

LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe vil jeg fortsætte i ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: LÆS OGSÅ: Endelig! Paradiso kommenterer på kæresterygter om rigmandsdatter