Linse forklarer: Derfor ser jeg ikke mine søstre

Halvsøstrene Gitte og Tine savner Linse, men der er en grund til, at ‘Familien fra Bryggen’-stjernen ikke har set dem i 20 år.

Af Emilie Holm Egebro - 3. december 2017 kl. 18:55

Da Linse tidligere i år afholdt reception på Haraldsborg for bogen ‘Mopper & mig’, afslørede hun, at hun har to halvsøstre på sin fars side.
Realityportalen.dk mødtes derfor måneden efter med storesøster Gitte Christiansen, 55, og lillesøster Tine Hartlev, 39, som begge kunne fortælle, at de savnede at tilbringe tid med deres søster Linse, som de ikke havde set i cirka 20 år.
‘Familien fra Bryggen’-stjernen slår dog fast, at det ikke er, fordi hun ikke har lyst til at se sine søstre.
– Tine og Gitte er skide søde. Men det er ligesom med min plejemor eller en potentiel kæreste – hvornår skal jeg nå det? Jeg har ikke tid til en masse mennesker i mit liv. Desværre. Måske får jeg tid, når jeg er 70 år. Nogle gange går der en hel uge imellem, jeg ser Geggo og Cengiz, som jo er mine allernærmeste, forklarer Linse til Realityportalen.dk og uddyber:
SE BILLEDERNE: Her er Linses søstre
– Jeg laver jo talkshows, har alle mine hundesager og så optager jeg ‘Familien fra Bryggen’, så det er rigtig meget. Det er svært at forklare folk, hvor travlt jeg egentlig har, og at jeg arbejder 12-15 timer om dagen. Det er også derfor, at jeg godt kunne tænke mig et par måneders pause fra programmet, når vi er færdig med optagelserne denne gang. Så kan jeg forhåbentlig få tid til nogle af de ting, jeg ellers ikke når, for som det er nu, prioriterer jeg mere at se min nærmeste familie oftere istedet for at se mange.
GALLERI: Se Geggos vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Familieforøgelse på vej i ‘Familien fra Bryggen’
LÆS OGSÅ: Geggo: Så længe vil jeg fortsætte i ‘Familien fra Bryggen’
Kunne du også godt tænke dig at få en lækker tan ligesom Linse, så kan du herunder se, hvordan man kan blive lækker med lidt spraytan.
Det er vigtigt at få huden skrubbet ren for døde hudceller, inden man anvender selvbruner, så er huden mere modtagelig, og det giver en flottere farve.
Sponsoreret: Karmameju MORE Salt Body Scrub – find den HER
Sponsoreret: Marc Inbane Natural Tanning Spray – find den HER
Denne selvbruner giver en flot og naturlig farver og tilpasser sig ens hudtone, så det er en selvbruner, alle kan anvende. Se med herunder:

Videoen er sponsoreret af Nicehair.dk