SE BILLEDERNE: Sofie Linde har født

Sofie Linde har født endnu en pige.

Af Rikke Lynge - 6. februar 2021 kl. 9:06

Sofie Linde fødte torsdag en lille pige. Hvornår Sofie havde termin, har hun ikke offentliggjort, men efter sigende er Sofie og ægtemanden Joakim Linde Ingversens datter født planmæssigt.

Den lille pige er nummer to i rækken, da parret også har datteren Trine, der her i februar måned fylder tre år.

LÆS OGSÅ: Ubeslutsom Blachman: Tvivlen rasede i mig

Det nyeste skud på stammen skal hedde Søs, det afslører både Sofie og Joakim på Instagram, hvor storesøster Trine holder sin søster.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af S O F I E L I N D E (@sofielinde1)

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-familiens svære start: Han kunne være død

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af joakim ingversen (@joakimi)

Sofie Linde annoncerede sin graviditet på scenen til Zulu Comedy Galla, hvor hun samtidig satte gang i en kæmpe MeToo bølge, der stadig har sine konsekvenser senest for tv-værten Jes Dorph, der blev fyret som vært på Tv 2.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy har dårlig samvittighed over dette klip i ‘Forsidefruer’

Sofie Linde er vært på årets ZULU Comedy Galla. (Foto: Anthon Unger.)

Frygtede fødslen

Sofie Linde har forud for fødslen udtalt til Realityportalen, at hun var bange for at føde under en pandemi.

– Jeg er bange for at blive smittet, og at skulle føde alene. Det frygter jeg konstant. Omvendt må jeg heller ikke gå rundt og være angst hele tiden, men jeg er meget varsom og overholder derfor alle corona-regler, fortalte Sofie Linde i starten af januar.

LÆS OGSÅ: Rystede over Jesper Buch

Afløses af Melvin

Lige nu er Sofie Linde aktuel på dansk tv hver fredag aften på TV 2, hvor ‘X Factor’ bliver sendt, men så snart ‘X Factor’ går live, så er det komiker Melvin Kakooza, der tager over, så Sofie i ro og fred kan nyde sin barsel med Søs.

– Jeg glæder mig til at blive en del af hele det her format, som jeg har set med på, siden det begyndte i 2008. I ‘X Factor’ er det deltagerne, der er omdrejningspunktet, og min vigtigste opgave er at være en god tovholder på det hele og sørge for god stemning i studiet, så deltagerne føler sig trygge. Jeg glæder mig til at stå på scenen og byde velkommen til de store talenter – og føre familien Danmark igennem et godt program. Sofie har sagt, at jeg bare skal være mig selv og sørge for at gøre det til mit og nyde øjeblikket – så det har jeg tænkt mig, siger Melvin Kakooza.

LÆS OGSÅ: Sofies råd til Melvin: Blachman er ikke den værste

Læs mere om