Amalie Szigethy har dårlig samvittighed over dette klip i ‘Forsidefruer’

Hvis det stod til Amalie, så var det klip slet ikke med i programmet.

Af Rikke Lynge - 5. februar 2021 kl. 9:49

Torsdag aften blev andet afsnit i den nye sæson af ‘Forsidefruer’ vist på tv, men stod det til Amalie Szigethy, så var der ét bestemt klip i programmet, der ikke skulle have været med. I klippet fortæller hun om den hemmelige flirt fra Stockholm, og hun fortæller om følelser til ham, som hun i dag har dårlig samvittighed over at have sagt.

– Det er et afsnit, jeg med dårlig samvittighed skal lade køre på skærmen mod min vilje, for hvis det stod til mig, så blev det klip, der vises, klippet ud. Jeg udtalte mig om noget, jeg ikke kan stå inden for i dag – lige nu. Jeg har brug for at fortælle sandheden. Sandheden overfor mig selv, men også overfor alle jer, som kigger med. Det ingen hemmelighed, at mit kærlighedsliv aldrig har været nemt, og jeg har gået med lukket døre i mange år. Det er gået op og ned og har været turbulent til tider, men jeg har brug for at fortælle, at Mikkel altid har været manden, som jeg har elsket og ikke en anden mand, skriver Amalie på Instagram forud for gårsdagens afsnit af ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Gunnvør ikke med i ‘Forsidefruer’

Om “ham fra Stockholm” siger Amalie blandt andet, at han altid vil være i hendes hjerte, og at hun er ked af, at forholdet måtte slutte, da hun elskede ham, men de ord fortryder hun i dag.

– Ting er sagt og gjort i en sårbar periode i mit liv, og jeg ville lyve, hvis jeg lod som andet. Mikkel og jeg har en fortid, en rutschebanetur uden lige, der er blevet sagt og gjort mange ting – ting som jeg i dag er ked af, og som jeg gerne vil undskylde for. Jeg er stolt af Mikkel som ven, kæreste og også far. Den rolle kan ingen anden mand tage fra ham eller os, skriver Amalie fortsat.

LÆS OGSÅ: Jonas’ kamp for drømmehuset: Endte i familiestrid

Til Realityportalen har Amalie ligeledes udtalt, at Mikkel er det hele – ven, kæreste og far. Men selvom forholdet har fundet sin glidebane, så bor parret ikke sammen, og sådan fungerer det bedst.

– Vi er rigtig gode til at håndtere at være familie på den måde. Selvom han jo har det nemt, den kære Mikkel. Men det er sådan, vi har valgt at gøre det. Det er mig, der gør alt det hårde, og så kommer han og er “legefar”. Men vi gør vores bedste, har Amalie tidligere udtalt til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Tina forklarer: Man ser ikke i programmet, hvad jeg bliver så rørt over

Se klippet herunder, som Amalie har dårlig samvittighed over og se hele afsnittet på Viaplay. 

Læs mere om