Sofies råd til Melvin: Blachman er ikke den værste

Sofie Linde afløses af Melvin Kakooza, når ‘X Factor’ går live til februar.

Af Kenth G. Madsen - 1. januar 2021 kl. 18:55

Sofie Linde har tidligere vist stor handlekraft, når bølgerne er gået højt ved dommerbordet i ‘X Factor’. Specielt dengang hun måtte sende Blachman tilbage på sin plads, da han forlod den for at lave dødskysset på en af deltagerne. Den slags episoder er uhyrlige, men kan opstå undervejs i liveudsendelser, hvor der ikke er noget filter.

Og når ‘X Factor’ går live i slutningen af februar, vil den 31-årige højgravide vært være gået på barselsorlov, så roret overlades til afløseren, Melvin Kakooza, 29, som vi kender fra programmet ‘Helt i Sort’. Så bliver det ham, der må prøve at styre slagets gang og stå model til de udfordringer, der måtte opstå.

LÆS OGSÅ: Sofie Linde i den søde ventetid: Mit mareridt

– I virkeligheden er Blachman en sød fyr. Og jeg tror ikke, han kunne finde på at presse Melvin ud i noget, der ville virke anstødeligt. Jeg tror snarere den nye mand ved dommerbordet, Martin Jensen, kunne gå hen og blive en udfordring for Melvin, mener Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: Melvin scorer nyt job på landsholdet

Martin Jensen kan blive en større udfordring end Blachman, mener Sofie Linde. (Foto: Lasse Lagoni)

Melvin har dog allerede hilst på Blachman.

– Han virker som en flink fyr, så jeg glæder mig bare til at føre ‘X Factor’ igennem, fortsætter han, der er meget taknemmelig for at være udvalgt til værtsrollen.

– Uden tvivl er Sofie Linde den bedste vært i landet, og hun har også været en kæmpe inspiration for mig, siger Melvin Kakooza ydmygt.

LÆS OGSÅ: Ida Corr udtaler sig om ny ‘X Factor’-dommer

Værterne har mødt hinanden i programmet ‘Stormester’, så de har prøvet at samarbejde.

– Han er en pissesød fyr fra Jylland, som jeg kender godt i forvejen. Jeg er sikker på, at han vil gøre det godt. Vi er i trygge hænder hos Melvin, mener Sofie Linde om sin afløser, der har det vældig godt med Sofie.

LÆS OGSÅ: 57-årige Blachman nyder far-rollen: Det kan anbefales

– Hun har klædt mig godt på til opgaven, og jeg kan bare ringe hende op med spørgsmål. Det har givet mig stor tryghed, siger Melvin Kakooza videre.

– Han har en god social fornemmelse samtidig med har han har talent for at være på tv. Han har alle de nødvendige kvaliteter, lyder de rosende vendinger fra Sofie Linde.

LÆS OGSÅ: Vinder pris for ‘MeToo’ tale: Havde jeg ret til at ødelægge den gode stemning?

Det nye ‘X Factor’-hold består af Melvin Kakooza, Martin Jensen, Oh Land, Thomas Blachman og Sofie Linde, der snart går på barsel. (Foto: Bo Nymann)