SE BILLEDERNE: Så fit er 'Robinson'-Mark blevet

Der er sket en hel del med Mark, siden han begyndte at træne op til en bodybuilder-konkurrence.

Af Emilie Holm Egebro - 21. februar 2018 kl. 15:04

I november fortalte den tidligere ‘Big Brother’ og ‘Robinson’-deltager Mark Bøgelund, at han havde besluttet sig for at stille op i konkurrencen ‘Mens Physique’ til Newcomers-stævnet i Herning i slutningen af april. Stævnet er et debutantstævne for fitness- og bodybuilding, og det er arrangeret af Dansk Bodybuilding og Fitness forbund.
– Jeg træner som en sindsyg, og jeg har coach og team. Jeg glæder mig røv meget, fortalte Mark dengang og tilføjede, at han også var gået igang med en stram kostplan.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe afslører angst-lidelse
Nu er tre måneder gået, og der er 37 dage til den store konkurrence. Der er dog også for alvor sket fremskridt med Marks fysiske form.
– Det hele spiller. Jeg får ikke så mange kalorier, så det klart, at jeg er sulten fem minutter efter, jeg har spist et måltid. Men det er sjovt. Jeg har tabt mig, siden jeg gik igang. Jeg er gået fra størrelse 44 i bukser til størrelse 40, og så kan jeg lige klemme mig ned i en størrelse 38 også, fortæller Mark til Realityportalen.dk og fortsætter:
LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-Mark: Jeg vil ikke have Monique tilbage
– Hvor meget, jeg har tabt og taget på i muskler, er svært at sige, da jeg jo omdanner til muskler på nuværende tidspunkt. Samtidig skal jeg også cutte mig helt ned og være knas tør og “hård” at se på.
Mark har dog først nået sit endelig mål, når han står på scenen til april.
Se forvandlingen af Mark fra november og Mark i dag øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Skal Fie Laursen være med i ny sæson af ‘Forsidefruer’?
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Her er titlen på min bog
LÆS OGSÅ: HER ER PRISEN: Dét koster det at bo hos Linse