'Paradise'-babe afslører angst-lidelse

Jasmin har i mange år lidt af en angst, som hun har måttet have professionel hjælp til at styre.

Af Louise Vilsbøl - 19. februar 2018 kl. 20:55

Den smukke ‘Miss Paradise’ Jasmin Melina er i gang med at læse til kostvejleder, og det betyder, at hun snart skal til eksamen. Men det er ikke noget, der hujer den ellers så selvsikre ‘Paradise’-babe, som allerede er begyndt at mærke nerverne, og det er der en god grund til.
– Jeg lider nemlig af eksamensangst. Det er der ikke ret mange mennesker, der ved om mig, men det er sandheden. Lige siden folkeskolen har jeg lidt af det, og jeg har prøvet at arbejde med det igennem hele mit liv. Jeg har fået professionel hjælp, og det er også blevet en del bedre med tiden, men det er der stadig i en grad, så jeg ikke altid kan kontrollere min krop, når angsten kommer, skriver Jasmin på sin blog og uddyber:
LÆS OGSÅ: Miss Paradise scorer sportsstjerne
SE BILLEDET: Sofie Linde har født
– Jeg kan ikke forklare, hvad det er jeg er bange for. Jeg ved jo godt, at jeg hverken bliver spist eller noget ved at gå til eksamen. Men det er bare hele situationen! Bare ordet “eksamen” kan give mig ubehag. Selvom at jeg føler, at jeg har styr på det faglige, så er jeg stadig bange for at klappen bare går ned. Jeg er et meget kontrolleret menneske, og tanken om at jeg skal miste kontrollen over min krop, er nok det, som skræmmer mig allermest.
Jasmin har ofte oplevet, at angst ikke er noget, man taler om, og hun vil gerne være med til at bryde tabuet. Derfor fortæller hun sin historie på bloggen. Læs hele indlægget HER.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jasmin stillede op i ‘Robinson’
LÆS OGSÅ: Natascha Linea raserefter fjernet nøgenbillede: Det er latterligt!