Se billederne fra 'Paradise'-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd! - Her & Nu

Se billederne fra 'Paradise'-Annas tid med spiseproblem: Det er ikke det værd!

For fem år siden var noget af det vigtigste for Anna at forbrænde kalorier. I dag har det ændret sig. Og hun er blevet så meget klogere og stærkere.

Af Caroline Grønne Wigdal - 12. maj 2020 kl. 20:55

Anna Seneca fra ‘Paradise Hotel’ har et klart budskab, som hun mener, at især piger skal lytte til. Hun har nemlig selv prøvet at være slave af cardio træning, som er pulstræning, og da hun var omkring 20 år, gik det hele ud på at forbrænde mest muligt.
LÆS OGSÅ: UPS! Sønnen afslørede ‘Paradise’-babes hemmelige graviditet
– Jeg havde helt klart et spiseforstyrret problem. Det nåede heldigvis ikke til at blive helt skidt – det reddede styrketræningen mig fra. De tunge vægte har egentlig kun gjort gode ting for mit liv, fortæller Anna.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Freja åbner op: Jeg ville ønske, der var en anden udvej
Den gang kunne hun ikke se, at det ikke var sundt for hende, men det ved ‘Paradise’-baben nu, hvor hun har mærket på egen krop og psyke, at det kan være anderledes.
LÆS OGSÅ: Populær ‘Løvens hule’-stjerne stopper

Anna endte med at tabe sig alt for mange kilo. (Foto: Privat)


Anna i januar 2016, hvor hun dyrkede cardio i halvanden time hver dag. (Foto: Privat)


– Mine tanker har ændret sig markant fra tiden som cardio-mus til styrketræner. Dengang handlede ALT om at forbrænde kalorier og spise minimalt. Og, lets face it, det er IKKE holdbart og worth living. Girls read this!, siger hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda afslører kønnet

Redningen

Det var tilbage i 2015 og 2016, at hun brugte omkring halvanden time hver dag på at forbrænde kalorier. Men så fik hun job i Go2Fitness i Roskilde og senere Fitnessdk, hvor hun begyndte at bruge de fleste af døgnets timer, og her fik hun øjnene op for at træne med tunge vægte.
LÆS OGSÅ: GOOD NEWS: I denne uge er ‘Vild med dans’ tilbage

Anna i februar 2017, hvor hun har fået øjnene op for vægtene. (Foto: Privat)


De mange timers træning gjorde desværre også, at der ikke var så meget barm tilbage hos ‘Paradise Hotel’-stjernen, og derfor valgte hun i maj 2018 at få foretaget en brystforstørrende operation.
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter

Januar 2019. Her omkring får Anna besked på, at hun er med i ‘Paradise’. (Foto: Privat.)


Fra Anna begyndte at arbejde i Go2Fitness, begyndte hendes tankegang at ændre sig i takt med, at hun også fik flere muskler på kroppen. I dag ved hun, at der skal mad til at forme kroppen, som hun ønsker den, men mest og vigtigst af alt er maden nødvendig for, at hun kan have det godt.