Populær 'Løvens hule'-stjerne stopper

Jacob Risgaard stopper som marketingsdirektør i Coolshop for blandt andet at kunne fokusere mere på ‘Løvens hule’, som han snart vender tilbage i. Det skriver Finans.dk.

Af Lykke Buhl - 26. april 2020 kl. 18:57

I den seneste sæson af ‘Løvens hule’ tonede den nye løve Jacob Risgaard frem. Med sit gode humør og sine kække kommentarer kom han hurtigt ind i varmen hos seerne hjemme i stuerne, der så med, mens han investerede i håbefulde iværksætteri-virksomheder på vegne af onlinekoncernen Coolshop, som han er medejer og marketingsdirektør i.

Jacob Risgaard investerede blandt meget andet i virksomheden Geekd i sidste sæson af ‘Løvens hule’ (Foto: Per Arnesen)


LÆS OGSÅ: Stort tillykke! Bubber er blevet far
Men nu skal det være slut. Jacob Risgaard leder nemlig efter sin afløser som marketingsdirektør i Coolshop, så han selv i stedet kan fokusere mere på koncernens strategi og investeringer – og herunder hører altså også Jacobs medvirken ‘Løvens hule’. Det skriver Finans.dk.

– Vi er nået et punkt i Coolshop og vores egen udvikling, hvor det er tid til at gøre noget nyt. Vi har mange aktiviteter, og jeg er for eksempel også med i den kommende sæson af Løvens Hule, så der kommer uden tvivl endnu mere til, fortæller Jacob Risgaard til mediet.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Elvira Pitzner er aktuel i HELT eget tv-program
Dermed er Jacob altså stadig medejer af Coolshop, som han også til næste sæson af ‘Løvens hule’ vil investere på vegne af. Men for netop at kunne fokusere på at skabe vækst i koncernen blandt andet særligt gennem investeringer i nye virksomheder, så træder Jacob altså af som hovedansvarlig for koncernens marketing for at lægge sit fokus på strategi og investering.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise efter omfattende operation: Kirurgen fik et chok

Skægt makkerpar tilbage i sjette sæson

Den kommende, sjette sæson af ‘Løvens hule’ skal optages til juni, og indtil 1. maj kan iværksættere søge om at deltage i programmet og præsentere deres idéer og virksomheder for løverne.
Sidste sæson bestod løverne af Jan Lehrmann, Mia Wagner, Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch, og alle disse løver skulle efter sigende vende tilbage den kommende sæson.
LÆS OGSÅ: Geggo deler et rørende spørgsmål
Indtil videre er dog kun Jesper Buch og nu også Jacob Risgaard, der selv har været ude og bekræfte, at de er med til næste sæson af ‘Løvens hule’. Derfor ved vi i hvert fald, at vi er sikret god underholdning af det umage makkerpar, der sidder i hver deres ende af studiet og gerne sender drillende kommentarer tværs ud i rummet efter hinanden.
Herunder kan du se, da Jesper Buch fortalte, at han alligevel takkede ja til endnu en sæson ‘Løvens hule’