UPS! Sønnen afslørede 'Paradise'-babes hemmelige graviditet

Mette Væver venter barn med sin kæreste Jacob, som ikke er far til hendes første søn. Lionel er vant til at have sin mor alene, og selvom glæden er stor, kan den 7-årige nogle gange blive bekymret for, om der vil være plads til ham i den nye familie.

Af Lærke Stræde - 11. maj 2020 kl. 16:58

Der er sket meget, siden Mette Væver Andersen deltog i ‘Paradise Hotel’ i 2011. Der gik ikke mange år, før blev hun mor til Lionel, som i dag er syv år gammel og har været vant til at være en tosomhed sammen med sin mor. Men nu skal sønnen vænne sig til en del forandringer. ‘Paradise’-stjernen har nemlig fundet kærligheden, og ham venter hun sit ønskebarn med.
– Det skulle have været en hemmelighed, men Lionel kunne ikke helt holde på sådan en stor hemmelighed, fortæller den tidligere ‘Paradise’-deltager til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: ‘Nybygger’-par siger farvel
Mette og kæresten Jacob ser frem til at blive forældre til december, men selvom Lionel for det meste også ser frem til familieforøgelsen, kan det en gang i mellem være svært at vænne sig til tanken om en lille ny.
– Hans bekymring er meget, om han vil blive glemt. Men det gør han ikke, har vi fortalt ham. Han spørger tit ind til, hvornår baby kommer, om jeg har ondt, og om jeg stadigvæk vil elske ham. Men heldigvis er glæden større end bekymringerne, fortæller hun til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: GOOD NEWS: I denne uge er ‘Vild med dans’ tilbage

En helt anden graviditet

Selvom Mette har været gravid før, så kan de to graviditeter på ingen måde sammenlignes.
– Forskellen mellem mine graviditeter er helt sikkert, at jeg har en partner, jeg elsker mere end noget andet, og vi er sammen om vores ønskebarn. Vi har fået skabt vores drømmehus, så vi er bare så klar til, at den lille kommer. Jeg nyder graviditeten med Jacob og Lionel, og vi glæder os til at blive en familie på fire. Desværre er jeg dog bare meget meget syg med opkast og kvalme, fortæller hun.
LÆS OGSÅ: ‘Love Island’-Amanda afslører kønnet
Heldigvis er kæresten god til at tage fra, og til Mettes store lykke er Lionel mere end glad for sin nye far.
– Lionel ser Jacob som sin egen far, han kommer i hvert fald ofte til at kalde ham det. De to har et stærkt bånd, der bliver stærkere og stærkere for hver dag, der går, fortæller ‘Paradise’-baben, som har været sammen med kæresten i to år.
Mette Vævers babyprojekt og husrenovering kan følges på hendes Instagram.
LÆS OGSÅ: Gustavs vilde sats: Køber aktier for festpenge
LÆS OGSÅ: Geggo sætter ord på sin abort: Jeg fik voldsomme smerter