GOOD NEWS: I denne uge er 'Vild med dans' tilbage

I denne uge sørger en række ‘Vild med dans’-stjerner for, at der igen er masser af både standard- og latintrin i din stue.

Af Caroline Grønne Wigdal - 11. maj 2020 kl. 12:57

Er man en af de trofaste seere, der hvert efterår følger ‘Vild med dans’-deltagerne i deres kamp for at høste høje point hos dommerpanelet, er det altid lidt trist, når en sæson er slut, og der er et helt år til næste omgang. Men heldigvis er der nu gode nyheder.
LÆS OGSÅ: Geggo taler ud om kontakten til Mikkel Kessler i ny bog: Jeg savner ham
Nu bliver ventetiden nemlig en smule mere udholdelig, for fra fredag den 8. maj og en uge frem, kan man hver morgen klokken 10 få en danselektion af sine yndlings dansere. Det skriver TV 2 på Instagram-profilen ‘vildmeddans’.
SE BILLEDERNE: Paradiso har ubevidst gennemgået stort vægttab
Her overtager de profesionelle dansere på skift profilen og giver en danselektion, når der er ‘Vild med morgendans’. Fredag lagde Thomas Evers Poulsen ud med en række videoer, hvor han underviste i slowfox, som er en af de sværeste danse ud af de fem klassiske standarddanse.
Lørdag gav Jenna en lektion i cha-cha-cha, mens Morten Kjeldgaard underviste i tango søndag. Resten af ugen vil Asta Björk Ivarsdottir, Mille Funk, Michael Olesen, Karina Frimodt og Silas Holst at finde på Instagram-profilen, så nu kan man altså selv lære at vrikke med hofterne og komme helt op på tå, mens man er hjemme i sin egen stue.
LÆS OGSÅ: WOW! Så rig er Mascha Vang
I 2005 og 2007 blev ‘Vild med dans’ sendt i foråret og i efteråret, men siden er der blevet sendt en enkelt sæson om året. Når ‘Vild med dans’ vender tilbage i efteråret 2020, er det sæson nummer 17.
Sidste år blev vinderne Silas Holst og Jakob Fauerby. Det var første gang i programmets internationale historie, at to af samme køn dansede sig til sejren.
LÆS OGSÅ: Laura og Isse fra ‘Sommerdrømme’: Det lå ikke i kortene, at vi skulle være kærester
Herunder kan du se Asta Björk Ivarsdottir undervise i rumba.