'Robinson'-Yasser: Sådan går det i dag

Nu fortæller Yasser, hvordan det er gået ham siden ‘Robinson’, og om han kan finde på at vende tilbage til tv-skærmen.

Af Emilie Holm Egebro - 23. juli 2019 kl. 17:55

I 2018-udgaven af ‘Robinson Ekspeditionen’ var Yasser af dem, der kæmpede om at vinde 500.000 kroner. Desværre blev det dog ikke ham, der løb med sejren, men han havde en oplevelse for livet.
Siden har vi ikke hørt meget til Yasser, men for nylig blev det afsløret, at han er en del af Geggo og Cengiz’ nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’. Ifølge Yasser er det dog også den eneste store forskel fra hans almindelige hverdag siden ‘Robinson’:
LÆS OGSÅ: ’Robinson’-Yasser om ’Stjerne Boksning’: Den største konkurrent er mig selv

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nanna fortæller om det bedste og værste ved at være med i ‘De unge mødre’.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’
– Jeg har ikke lavet så meget sin ‘Robinson Ekspeditionen’, jeg er mest bare kommet tilbage til min hverdag med mine børn, familielivet, mit arbejde og mit fodbold. Jeg laver egentlig ikke så meget andet. Det er helt det samme, som da jeg forlod Danmark og rejste afsted til ‘Robinson’. Den eneste forskel er jo faktisk, at jeg er med i ‘Stjerne Boksning’, forklarer han.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Paradise’-babe har fundet kærligheden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Yasser udelukker dog bestemt ikke, at han i fremtiden vil vende tilbage til tv-skærmen:
– Jeg kunne bestemt godt finde på at være med i noget mere tv i fremtiden. Det skal dog være noget, der giver mening. Der er mange fede programmer i Danmark, men jeg skal også have tid til det, for det kræver meget tid og jeg har en kone og to børn derhjemme, jeg gerne vil være sammen med. Men det hele skal nok vendes og drejes på et tidspunkt, fortæller han.
Se hele interviewet med Yasser øverst i artiklen, hvor han også om sin største konkurrent i ‘Stjerne Boksning’.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe har tidligere deltaget i rørende TV 2-program