Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Det er bestemt ikke tilfældigt, hvilke realitystjerner der er en del af ‘Stjerne Boksning’.

Af Emilie Holm Egebro - 31. maj 2019 kl. 9:03

For et par måneder siden kunne Geggo og Cengiz løfte sløret for deres nye projekt: ‘Stjerne Boksning’, hvor 20 kendisser skal kæmpe om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.
I løbet af foråret er stjernecastet blevet offentliggjort en efter en på ‘Stjerne Boksnings’ Instagram-side, og nu er der i alt 19 stjerneboksere, der er blevet præsenteret. Den sidste bokser er sprunget fra, så der vil derfor nu være ni fremfor ti boksekampe til selve eventet, der bliver afholdt den 7. september. Hvem der skal møde hinanden i de ni kampe er uvist et par uger endnu, da alle 19 deltagere først skal godkendes af en boksetræner til at stille op til kampen, inden de får lov at deltage. For at blive godkendt kræves det blandt andet, at man har deltaget aktivt i stort set alle træninger, som foregår hver søndag i tre måneder.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning
Det er dog ikke helt tilfældigt, hvordan de forskellige stjerneboksere er blevet udvalgt. Nu løfter Geggo og Cengiz sløret for, hvorfor de har besluttet sig for netop disse 19 deltagere:
– Vi har haft en meget dygtig caster på, som har hjulpet os rigtig meget. Og så er jeg jo en kæmpe sucker for reality. Jeg elsker reality, og jeg æder det råt det hele, så jeg kender jo godt næsten alle de personligheder, som vi har i Danmark, forklarer Geggo.
– Jeg kender også nogle af dem. Jeg kan godt lide ‘Robinson’, tilføjer Cengiz.
LÆS OGSÅ: WOW! Linse er blevet korthåret
– Ja, det kan jeg lige lokke ham til at se om mandagen, men ‘Paradise’ falder han i søvn til, men jeg ser det, og jeg ser gerne forud også. Så vores caster har skrevet til dem, som jeg synes, der var de fedeste. Og vi har kun fået få nej’er, fortsætter Geggo, og Cengiz uddyber:
– Folk har været virkelig friske. Vi havde ikke regnet med, at de ville være så friske og på, som de har været. Det var ja med det samme. Vi havde regnet med, at det ville blive sværere.
LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup
LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet
– Der var et par piger, der var lidt skeptiske i forhold til det her med boksning. Det ville de ikke. Men gutterne, der var der meget få, der sagde nej. Vi havde et par, der sagde nej, da de hørte, at det var træning halvanden time hver søndag i tre måneder. Og der var der nogen, der sagde: “Jeg drikker for meget om lørdagen, det kan jeg ikke”. Og det er jo helt cool, og det er fedt, at de har selverkendelse til at sige fra på forhånd, forklarer Geggo og afslutter:
– Vi har været meget glade for vores projekt indtil videre, og reality-deltagerne har virkelig overrasket mig positivt. Vi har virkelig nogle seje deltagere!
LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham
Se hele interviewet med Geggo og Cengiz øverst i artiklen, hvor de også afslører, hvad Mikkel Kessler siger boksningsprojektet.
LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Geggo og Cengiz’ brylluprejse kommer på tv
Se også billeder af stjerneboksernes søndagstræning i galleriet nedenfor.
LÆS OGSÅ: Sarah efter Miss Paradise-sejr: Klara opførte sig barnligt