’Robinson’-Yasser om ’Stjerne Boksning’: Den største konkurrent er mig selv

Yasser fra ’Robinson Ekspeditionen’ frygter mere for sin egen præstation end kampen mod sine modstandere i bokseringen til ’Stjerne Boksning’.

Af Katja Gasiorowski - 11. juni 2019 kl. 17:04

Som tidligere ’Robinson’-deltager er Yasser før blevet udfordret på sin fysik, og inden længe sker det igen, når han sammen med 18 andre kendisser deltager i det kæmpestore stævne ’Stjerne Boksning’, som er arrangeret af Geggo og Cengiz.
I omkring to måneder har kendisserne mødtes til en ugentlig træning for at blive kampklar, når de skal møde hinanden i bokseringen til det store show den 7. september. Her skal de kæmpe om 10.000 kr. mod en modstander i egen vægtklasse.
LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Katarina fra ‘Ex on the Beach’ forklare, hvorfor hun og Mark gik fra hinanden.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne
Selvom deltagerne rigtigt kan se hinanden an til træningerne, så er der ikke nogen, som Yasser frygter at skulle bokse imod. Presset ligger derimod på ham selv.
– Jeg synes faktisk, at den største konkurrent er mig selv, for det er mere eller mindre op til mig selv, hvad jeg kan præstere, inden jeg er klar den 7. september. Så det er helt klart mig selv, siger han.
SE BILLEDET: Sådan så ‘Robinson’-Sasha ud som mand
Selvom Yasser frygter mere for sin egen præstation end at møde sine modstandere i bokseringen, så tror han ikke, at kampen af den grund bliver nem.
– Nej, for man ved jo ikke, hvor folk er henne, og man ved ikke hvad folk gør op til den 7. september. Der er mange måneders forberedelse endnu, så alle mænd og alle kvinder kan vinde selvfølgelig. Nu er det selvfølgelig mænd, jeg skal op imod, men alle har en fair chance, for vi er alle startet fra scratch har alle et mål om at være klar den 7. september, så alle er værdige, forklarer han.
– Jeg synes, de hele vejen rundt er dygtige alle sammen. Selvfølgelig er der nogen, der er lidt mere foran de andre, men ellers synes jeg alle sammen klarer det rigtig, rigtig flot.
Se Yasser fortælle om sine tv-planer for fremtiden i interviewet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Selvsikker ‘For lækker til love’-Simon: Jeg vinder helt sikkert i ‘Stjerne Boksning’
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadja om ‘Stjerne Boksning’: Fint nok, hvis jeg brækker næsen