'Paradise'-babe har tidligere deltaget i rørende TV 2-program

Louise har været med i et andet og langt mere alvorligt tv-program.

Af Louise Vilsbøl - 25. juni 2019 kl. 9:10

Selvom mange måske ikke genkender ‘Paradise Hotel’-baben Louise Elfrida Meyer, så er realityprogrammet faktisk ikke hendes tv-debut. I efteråret deltog hun nemlig i et andet og langt mere alvorligt tv-program på TV 2. I programmet ‘Alt for ung’ kunne man følge Louise, Thea og Markus, som er tre unge mennesker, der alle har en forælder, der er ramt af demens.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
Her fortalte Louise om, at hendes far for to år siden fik konstateret alzheimers, og siden har hun set hans hukommelse blive gradvist svækket. Sygdommen kan være arvelig, så i programmet lod Louise sig genteste for at finde ud af, om hun også havde anlæggene for at blive ramt af sygdommen.
LÆS OGSÅ: Ung mor i sorg: Kræft i hjernen er gået amok

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor man kan høre den unge mor Nadia Shila fortælle om sin angst.

Heldigvis kom testen tilbage og var negativ til stor lettelse for Louise og hele familien.
– Jeg er glad for, vi fik det ordnet, for nu er det ikke noget, jeg skal gå og spekulere på længere. Selvom risikoen for, at det var arveligt, ikke er så stor, så er det bare rart at vide, fortalte Louise, da hun fik svaret på gentesten, og hendes far var også lettet:
– Det er alletiders, for så er det kun mig, der har det, fastslog han.
Se et klip fra programmet herunder, hvor Louise og familien får svaret på gentesten. Hele programmet kan ses på TV 2 Play her.
LÆS OGSÅ: WOW! Ung mor skrider fra manden efter hunde-mord