Tog kviklån for at købe mærkevaretøj til børnene: Nu risikerer Karina gaden

'Luksusfælden'-eksperterne er taget til Tommerup på fyn, hvor Karina forkæler sin datter med dyre gaver, selvom hun er bagud med huslejebetalingen.

I aftenens afsnit af 'Luksusfælden' tager eksperterne hjem til Karina i Tommerup på Fyn, hvor hun bor sammen med sin yngste datter. Her lever Karina og datteren en tilværelse, hvor der ikke mangler noget. Eller sådan ser det i hvert fald ud på overfladen.

Under de store gaver og det dyre mærkevaretøj gemmer sig nemlig frustrationer og økonomiske problemer. Karina tager kviklån for at få råd til børnenes vaner, og samtidig er hun bagud med halvanden måneds husleje og risikerer at ryge på gaden.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Tv-kendis skadet under ‘Fangerne på fortet’

- Der har jeg været lidt en hønemor eller curlingmor. Min yngstedatter er lidt en dyr dame, fordi hun gerne vil gå i Nike, Gucci, Dolce & Gabbana,  og hvad de ellers hedder de dér fine og fancy mærker, og det har hun jo så til dels fået lov til, fortæller Karina.

- Da jeg tog lånene, fik de pænt meget i julegave, for der var der ikke nogen begrænsning, fordi pengene jo var der, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Mathilde åbner op om forholdet til Remees datter

Datteren beder ikke længere om penge

Da den ene af programmets eksperter, Kenneth Madsen, konfronterer datteren med moderens økonomiske problemer, viser det sig, at det først var meget sent i processen, at Karina åbnede op over for hende. Siden har datteren ikke bedt om penge.

- Det gik først op for mig, da hun begyndte at sige til mig, at hun ikke kunne betale tilbage til det her kæmpe billån, og at der er folk, der gerne vil have penge hele tiden, og hun ved ikke, hvor hun skal finde pengene henne. Så det var det ligesom dér, at det gik op for mig, at jeg ikke skal spørge min mor om penge mere, lyder det fra hende.

Se hvordan det går Karina i aftenens afsnit af 'Luksusfælden' klokken 20 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: Forlader programmet: Reality-deltagere bryder reglerne

Se klippet fra aftenens afsnit herunder

LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Stor ændring hos ‘Vild med dans’-dommerbordet

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Reality-hunk slår op med kæresten