Reality-babe afslører: Derfor har jeg været fraværende på bloggen

Der er en god grund til, at en velkendt reality-babe har holdt pause fra de sociale medier.

Af Emilie Holm Egebro - 6. maj 2019 kl. 13:06

Sidste år blev der vendt op og ned på den tidligere reality-babe Nadialine von Bachs liv, da hun fandt ud af, at hendes kæreste gennem otte år havde været hende utro og levet et dobbeltliv de seneste år. Bruddet tog naturligvis hårdt på hende, men for to måneder siden kunne hun afsløre, at der var godt nyt. Nadialine havde nemlig fundet sig en sød kæreste, og de to var flyttet sammen i Vordingborg.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine skiftet ud med Playboy-model

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du se Momse få Nadialine til at græde i ‘Mig og min mor’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Nadialine om utro ekskæreste: Jeg vil ikke feje det ind under gulvtæppet
– Jep livet overrasker ind imellem, og faktisk kunne jeg ikke have det bedre, end jeg har det lige nu. Jeg føler, det er den helt rigtige beslutning. Planen er ikke at bo i provinsen for good. Vi vil begge ind mod byen, men Vordingborg er i grunden en skøn by, hvor man får rigtig mange kvadratmeter for pengene, fortalte hun dengang.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid
Sidenhen har der dog været stille på Nadialines blog, og nu åbner hun op for, hvorfor hun ikke har givet lyd fra sig de seneste par måneder:
– Jeg ved godt, at jeg har været fraværende. Jeg ved også godt, at jeg lovede, at jeg kom stærkt tilbage, og så har jeg bare været tavs! I virkeligheden har jeg bare haft travlt med at finde mig til rette i mit nye jeg – med ny kæreste; Bea – kalder jeg ham, nye omgivelser og ja, nyt af det hele, fortæller Nadialine ærligt på bloggen.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerner i sorg over dødsfald: Nu har han fået fred
LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Mig og min mor’-babe tror stadig på kærligheden
– Samtidig har jeg faktisk også været blokeret af tankemylder, jeg har været bange for at bruge min stemme og tænkt, at jeg ikke var god nok til det her game længere. Jeg har overvejet, om jeg måske var vokset lidt fra det. Jeg har måske også bare haft brug for at være i min boble af ny forelskelse og nydt min nye tilværelse i Vordingborg. Når det er sagt, kan jeg godt mærke, hvor stor en del bloggen er, og hvor lidt jeg har lyst til at lade det glide ud i sandet. Jeg elsker at dele ud, inspirere, være kreativ og vigtigst af alt jer, slår hun fast.
Meget tyder altså på, at vi godt kan glæde os til flere blogindlæg fra Nadialine.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat