HOT NEWS: 'Mig og min mor'-stjerne er gravid

Jessica skal være mor senere på året, og Jette skal være mormor.

Af Louise Vilsbøl - 9. april 2019 kl. 7:22

Glæden er stor hjemme hos Jessica Priscilla, som er kendt fra ‘Mig og min mor’. Senere på året skal hun nemlig selv være mor, det afslører hun overfor Realityportalen.
– Vi skal være forældre til oktober, vi fandt ud af det i sidste måned, og jeg græd af glæde, og Nicklas var også rigtig glad, fortæller Jessica, som er 13 uger henne nu.
LÆS OGSÅ: ‘Mig og min mor’-stjerner i sorg over dødsfald: Nu har han fået fred
Hun var ikke den eneste, der måtte fælde en tåre, den kommende mormor, Mor Jette, græd også af glæde, og hun har da også allerede lagt det første billede af sit kommende barnebarn på Instagram. Jessica er heller ikke i tvivl om, at hendes barn får verdens bedste mormor, og der er især én ting, som Jessica vil tage med sig fra sin mor i sin egen rolle som mor.
– Hendes måde at være kærlig på og give kærlighed på, og generelt bare den måde hun har givet min bror og jeg frie tøjler under ansvar, vil jeg tage med, fortæller Jessica.
LÆS OGSÅ: Mor Jette ramt af sygdom: Frygter kørestol

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Mor Jette og Jessica få taget erotiske billeder.

Jessica springer ud som blogger

Graviditeten er ikke den eneste gode nyhed fra Jessica, hun åbner nemlig samtidig op for, at man igen kan følge med i hendes liv og også i graviditeten. I aftes lancerede hun nemlig sin helt egen blog, hvor det første indlæg om graviditeten allerede kan læses.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne afslører ny diagnose: Jeg er psykopat
– Jeg skal føde til oktober, og jeg glæder mig! I er velkommen til at følge mig her og på mine sociale medier, da jeg vil poste omkring graviditeten. Vi kender jo ikke kønnet endnu, så det bliver super spændende også at få det af vide om nogle uger, skriver Jessica.
Man kan finde bloggen HER, og ellers kan man følge med på hendes Instagram HER.
LÆS OGSÅ: Eksen var utro og levede dobbeltliv: ‘Mig og min mor’-babe tror stadig på kærligheden