'Paradise'-Nadialine skiftet ud med Playboy-model

Nu taler realitybabens ekskæreste ud om bruddet.

Af Emilie Holm Egebro - 6. december 2018 kl. 12:59

For et par dage siden fortalte ‘Paradise’-baben Nadialine Von Bach, at det otte år lange forhold med musiker-kæresten Maryann Cotton, som hun for tre år siden fortalte, at hun inden længe ville have børn med, var brast, og at det bestemt ikke var et fredeligt brud.
Realitystjernen havde nemlig fundet ud af, at Maryann havde været hende utro i to år, og da hun konfronterede ham med det, reagerede han ved at blokere hende og ignorere hendes beskeder. Ligeledes kunne Nadialine se billeder på de sociale medier af Maryann sammen med en anden kvinde, som beskrev sig som Maryanns nye kæreste.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa indrømmer: Jeg slår René
LÆS OGSÅ: Fie Laursen stopper karrieren: Tidlig pension
Nadialine har nu besluttet sig for at fortælle om hele sin oplevelse på sin blog, og det har fået ekskæresten Maryann til at tage bladet fra munden:
– Jeg har ikke på noget tidspunkt udtalt mig om noget i hele dette forløb, da jeg troede, at dette var en sag mellem mig og Nadialine og var et overstået kapitel. Eftersom hun ønsker at bringe det op igen efter fem måneder og udstille mig i pressen og på sociale medier for at få opmærksomhed, føler jeg, at jeg bliver nødt til at komme med en udtalelse, fortæller han til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Jeg har ikke lyst til at gå i detaljer, men jeg ser selvfølgelig alt gossip og rygter, der går om mig i øjeblikket. Desværre er nogle af rygterne rigtige, mens andre er helt forkerte. Jeg synes, at tingene går for vidt, når man fem måneder efter stadig ligger og skriver de samme sure og negative ting samt hænger mig ud og bruger mit navn – kun for at få opmærksomhed.
LÆS OGSÅ: Lenny og Nadja i parforholdstest: Hun er en taber!

Artiklen fortsætter under det søde klip, hvor du kan se, da Momse fik Nadialine til at græde.


LÆS OGSÅ: Der bliver ikke optaget flere ‘Årgang 0’-programmer

Undskylder mange gange

Maryann fortæller desuden, at der er mange fristelser i musiker-verdenen, og at han har set lidt af hvert de sidste fire år, hvor han har turneret på verdensplan.
– Jeg er bestemt ikke stolt af de fleste ting, jeg har gjort, og jeg ved, at jeg har skuffet og gjort en del mennesker kede af det. Det er jeg virkelig ked af og undskylder mange gange. Jeg kan dog ikke ændre fortiden, og det troede jeg også, at Nadialine og ejg havde fået en god snak om, da vi mødtes efter bruddet tilbage i august, forklarer Maryann sig.
LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet
LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘De unge mødre’-brøler får store konsekvenser
– Hun prøver at fremstå, som om hun er oven på, og at hun glæder sig til en fremtid uden mig. Jeg forstår dog ikke, hvorfor hun så har et behov for at skrive om mig hele tiden. Jeg modtager stadig jævnlige beskeder fra hende om, at hun savner mig, og at hun synes, at det er for dårligt, at jeg har slettet alle spor af vores tidligere forhold på de sociale medier. Jeg synes, at hun burde tage sig sammen og komme videre for hendes egen skyld, uddyber han.
Maryann fortæller desuden, at han i dag selv er kommet videre og har en amerikansk kæreste, som han bor sammen med i Las Vegas. Kæresten hedder Chera Leigh og er tidligere Playboy-og undertøjsmodel.
Se billederne af Maryann og hans nye kæreste, Chera, øverst i galleriet og nedenfor:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Årgang’-Rachel har fået en kæreste

 

Vis dette opslag på Instagram

 

My happy place . ❤️ #bff #boyfriend #love #partnerincrime #cantwaittoseeyou

Et opslag delt af CHΣRΔ • LΣIGH ?? (@chera.leigh) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

No ordinary love ❤️ ??????? ?

Et opslag delt af CHΣRΔ • LΣIGH ?? (@chera.leigh) den

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af CHΣRΔ • LΣIGH ?? (@chera.leigh) den


LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne indtager ‘De unge mødre’