'Paradise'-Nicolai: Derfor havde Camilla og jeg ikke sex på hotellet - Her & Nu

'Paradise'-Nicolai: Derfor havde Camilla og jeg ikke sex på hotellet

Camilla og Nicolai blev gift på hotellet, men de var ikke seksuelt sammen. Nu fortæller Nicolai hvorfor.

Af Emilie Holm Egebro - 6. juli 2019 kl. 14:55

Sidste uge var der bryllup på ‘Paradise’, og Camilla og Nicolai gav hinanden deres ja. De to havde forud for brylluppet kysset en hel del og fortsatte også efterfølgende, men på tv virkede det ikke umiddelbart, som om der skete mere end det mellem dem.
Nu afslører Nicolai dog, at han havde håbet, at ham og Camilla ville tage næste skridt på bryllupsnatten, sådan blev det dog desværre ikke:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise om Frederiks exit: Jeg ville ikke have reddet ham
– Når man er gift, så skal man da have den op, men jeg fik at vide af Camilla, at hun ikke var frisk på at gøre det på tv. Og så skulle jeg måske have prøvet på nogle andre, men jeg tror bare, jeg var en pussyboy, der ikke turde noget og snakkede lidt for meget, forklarer Nicolai i JuicyNews og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Jeg regnede med, da vi blev gift, at hun ville åbne lidt mere op og sige: “Vi tager den lige nede på værelset”, så vi lige kunne hygge lidt. Jeg tænkte lidt: “Der er en mulighed nu”. Men det var der desværre ikke. Og jeg turde ikke tage skridtet af ren respekt.
Se eller gense klippet, hvor Camilla og Nicolai bliver gift, nedenfor:

LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring
LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning