Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring

Mai Manniche forsøger igen at sælge Geggos forlovelsesring til en højere pris, end Forbrugerklagenævnet har vurderet den til. Ringens tilstand er hun dog uenig med både sig selv og Geggo om.

Af Lykke Buhl - 1. juli 2019 kl. 20:50

Mai Manniche forsøger igen at komme af med den forlovelsesring, som Cengiz købte af hende til Geggo – og som han efter flere klager og en langstrakt kamp i Forbrugerklagenævnet endte med at få pengene tilbage for.
Det kan man se på Mai Manniches blog, hvor hun i et nyt opslag skriver, at hun sælger ud af sin private samling – som så åbenbart indkluderer Geggos tidligere forlovelsesring.
– Det er mig privat, der sælger den, jeg har købt den fra mit firma, for vi sælger jo ikke brugte smykker i JEWLSCPH. Så derfor har jeg købt den ud af mit firma for at sælge den videre, forklarer Mai Manniche til Realityportalen.
– Det er en meget, meget smuk ring, og det synes jeg jo er synd, at den bare skal blive ved med at ligge i skuffen.
LÆS OGSÅ: WTF: ‘Ex on the Beach’-par er blevet gift

Artiklen fortsætter efter ‘Beauty Bosserne’-klippet, hvor Irina er overbevist om, at Mai har købt sig til følgere

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet
For en måned siden florerede en annonce på Den Blå Avis, hvor Mai Manniche første gang forsøgte at sælge forlovelsesringen. Her lød prisen på 40.000 kroner, og så skulle man altså selv sørge for at få fjernet indgraveringen “skat du er for lækker”, hvis ikke Cengiz’ romantiske ord passede ind hos køberen.
Og det er faktisk stort set samme salgstekst, der nu skal sælge den omdiskuterede forlovelsesring på Mai Manniches blog.
LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar
Prisen er ligeledes stadig 40.000 kroner – hvilket altså svarer til halvdelen af den pris, som Cengiz gav for ringen i sin tid (80.000 kroner), en fjerdel af det, Mai Manniche selv vurderer ringen til fra ny af (160.000 kroner), og knap dobbelt så meget som det, Forbrugerklagenævnets ekspert vurderede den til (25.000 kroner).
I den nye salgsannonce fremgår det igen kun, at “nypris er vurderet til 160.000 kr”. Men Mai Manniche har dog heller aldrig godtaget Forbrugerklagenævnets vurdering på 25.000, da hun ikke mener, de har taget højde for brandværdien i hendes firma JEWLSCPH. Brandet skulle altså udgøre 5/6 af værdien og i det her tilfælde lægge 135.000 oven i den værdi, Forbrugerklagenævnet vurderede den til.
– Jeg mener, at de 40.000 er et sindssygt kup til den ring. Det er jo også mindre, end hvad de (Cengiz og Geggo, red.) har betalt, men nu er det så også en brugt ring, så jeg kan selvfølgelig ikke sælge den til fuld pris, forklarer Mai.
LÆS OGSÅ: Linses bryster skal genbruges

Som ny eller ridset?

Hvor brugt ringen så er, kan Mai dog godt komme lidt i tvivl om.
– Smykkerne er brugte, standen er som på billederne – og med mindre der står andet, så fremstår de som nye, skriver Mai Manniche i salgsannoncen på sin blog.
Ved forlovelsesringen er det intet markeret, så derfor burde den altså fremstå som ny. Dog fortæller Mai alligevel til Realityportalen, at Geggo må have været hårdhændet ved ringen.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende
– De har jo haft den i to år, og lad mig sige det sådan, den er blevet brugt. Den har i hvert fald ikke bare ligget i en skuffe. Det kan man jo se bare med det blotte øje. Den har ridser. Det er jo også derfor, jeg sælger den som en brugt ring, fortæller Mai til Realityportalen og uddyber, at hun ikke har repareret noget på ringen, før hun satte den til salg.
Hun mener, det forklarer både klagerne om, at ringens grabber gik op, hvilket var grunden til, at Geggo og Cengiz ville have deres penge tilbage – samt ringens tilstand nu, hvor Mai netop har fået den tilbage i sidste måned.

Geggo: Ringen er så dårlig som ny

Geggo giver dog ikke meget for Mais forklaring om, at hun må have behandlet ringen dårligt og slidt meget på den.
– Jeg nåede at gå med ringen i under to måneder, så hvor hård man har kunnet nå at være ved den, kan man jo selv tænke sig til, fortæller hun til Realityportalen og fortsætter:.
– Den har ligget låst inde i Cengiz’ pengeskab. Den er så fyldt med dårlige vibes, og jeg fik ret hurtigt min nye ring, der er vurderet til over en kvart million og er i kvalitet lysår foran den fra JEWLSCPH, så hvorfor skulle jeg gå med hendes, det ville da være fjollet, griner Geggo.
LÆS OGSÅ: Håndboldstjerne forlader højgravid kone
Derudover påpeger ‘Familien fra Bryggen’-stjernen også, at der var større problemer end blot ridser i ringen, samt at Mai selv har været i besiddelse af ringen undervejs i de to år, som striden har varet.
– Hun fik ringen ind undervejs for at rette op på den, det sælger skal have lov at forsøge det under sådan et forløb, det er mystisk, hun ikke nævnte ridser dér eller pudsede ridserne væk. Den må hun længere ud på landet med. Jeg håber, at ALLE der har købt smykker hos hende får dem tjekket, jeg kender allerede to, der er ved at få sine vurderet. Vi er ikke hendes første tabte sag, og jeg forudser, at vi heller ikke er hendes sidste, lyder det fra Geggo.
Mai Manniche afviser dog, at hun har haft ringen inde undervejs til reperation.
– Vi havde den kortvarigt, da Geggo ønskede at få den gjort mindre, og det var desuden før, de klagede over ringen. Så det er faktuelt forkert oplyst af Geggo, lyder det fra Mai.
Så hvis du har 40.000 kroner, der brænder i lommen efter en måske, måske ikke ridset forlovelsesring, der både har været på tv og har været midtpunkt i to års offentlig strid, så er det altså nu, du skal slå til. Få fingrene i ringen på Mais blog HER.
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-stjerne og ‘Bryggen’-stjerne slår pjalterne sammen
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin