'Paradise'-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder - Her & Nu

'Paradise'-Louise slår fast: Jeg er en værdig vinder

Nu forklarer Louise, hvorfor hun mener, at hun er mindst lige så værdig til at vinde ‘Paradise’ som de andre.

Af Emilie Holm Egebro - 4. juli 2019 kl. 07:25

Da der i gårsdagens afsnit af ‘Paradise’ var Pandoras, spurgte Teitur Louise, om hun ikke burde have løsladt Nicolai for at vise sit værd.
Ifølge Teitur har Louise nemlig ikke gjort meget på hotellet for at vise, at hun er værdig til at nå langt og vinde en eventuel finale.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Louise om Frederiks exit: Jeg ville ikke have reddet ham

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen: Derfor tager jeg ham tilbage
Louise er dog dybt uenig med Teiturs påstand, og nu forklarer hun overfor Realityportalen.dk, hvorfor hun mener, at hun er meget værdig til at vinde ‘Paradise’ 2019:
– Det er ikke alt, man ser på tv. Udadtil ligner det, at jeg ikke har lavet særlig meget, men de ting, som jeg har snakket om og gjort, bliver der ikke sat fokus på i det viste materiale på tv. Jeg følte selv, at en stor del af de andre deltagerne selv havde det for nemt og kunne stå sikkert det meste af tiden. Til hver parceremoni, hvor pigerne var i fare, der var det hver gang mig, som stod bag en fyr med en anden pige. Så ingen andre har været lige så meget i fare som mig. Derfor følte jeg, at jeg havde kæmpet mere end dem, og jeg blev ikke båret igennem på samme måde, men måtte kæmpe min egen kamp, forklarer Louise.
LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-babe afslører: Abort var årsag til brud
– Hvis der havde været en mission, hvor jeg følte, at det kunne komme mig eller min partner til gode, så havde jeg gjort det. Men at løslade en isolationsfange som politibetjent, det ville med stor sandsynlighed sætte mig selv i fare. Jeg overvejede det stadigvæk meget, men det virkede dumt at sætte sig selv i fare så tæt på en finale. Jeg var i forvejen udsat, og hvis jeg valgte at sætte mig selv i fare, så ville jeg også sætte Kasper i fare, og så havde det skabt yderligere problemer, fortsætter Louise og tilføjer:
– Jeg mener ikke, at man bliver mere værdig, fordi man sætter sig selv i fare. Specielt ikke for en, som ikke engang er ens partner men teknisk set en modstander i spillet. Derfor valgte jeg ikke at løslade Nicolai.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche forsøger IGEN at sælge Geggos ring
Se, hvordan det går Louise, Nicolai og de andre paradisoer i aften klokken 22.00 på TV3 og Viaplay.
Se eller gense klippet, hvor Nicolai ender i isolation, nedenfor:

LÆS OGSÅ: Realitystjerners reklamer er en millionforretning
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig