'Paradise'-babe taler ud efter skilsmisse: Sådan går det nu

Den tidligere paradiso Natascha Cetiner åbner nu op for, hvordan hun har det efter skilsmissen med konen Anna.

Af Emilie Holm Egebro - 12. maj 2019 kl. 14:55

I 2014 medvirkede Natascha Cetiner i ‘Paradise Hotel’ sammen med sin daværende kæreste, Nadia Stenberg, der i dag danner par med paradisoen Malte Castro. Forholdet holdt altså ikke mellem Nadia og Natascha, men kort tid blomstrede kærligheden atter for Natascha, og hun friede i september 2014 til kæresten Anna Vangsø.
De to sagde ja til hinanden i juni 2016 i Frederiksborg Slotskirke, og i 2017 blev de forældre til sønnen Mattheo.
LÆS OGSÅ: Jonass og Sarah om sex på ‘Paradise’: Fortryder intet

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er Anna kæreste med en mand
Desværre varede kærligheden ikke ved mellem Natascha og Anna, og i januar i år afslørede de, at de skulle skilles. 
Både Anna og Natascha har været meget private omkring bruddet og har indtil nu ønsket at være i fred og ro. For nyligt afslørede Anna dog på sin Instagram-profil, at hun har fået en ny kæreste – denne gang en fyr: Christian. De fandt sammen kort efter bruddet mellem Natascha og Anna, men som Anna forklarede, kan man aldrig bestemme, hvornår man bliver forelsket.
SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester
LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen
Natascha og Anna blev skilt i februar, og der er altså nu gået tre måneder siden det endelige brud. Natascha har derfor besluttet sig for at åbne op for, hvordan det går med hende nu:
– Jeg har det rigtig godt. Mit og Annas brud var jo heldigvis uden de store armbevægelser, og det forløb ganske stille og roligt. Vores samarbejde omkring Mattheo fungerer bare godt, og det er virkelig rart for os alle. Vi er gode til at hjælpe hinanden, og han kommer altid i første række. Det skal man ikke være et sekund i tvivl om. Jeg savner ham meget, når jeg ikke har ham, men jeg ved, at han er i de allerbedste hænder, da Anna er verdens bedste mor, fortæller Natascha.
LÆS OGSÅ: Helena ude af ‘Paradise’: Det havde set anderledes ud med Arnold
– Jeg er flyttet hjem i reden hos min mor i Hillerød indtil videre. Planen er dog, at jeg skal flytte tættere på Humlebæk, hvor Anna bor, så jeg kan have Mattheo noget mere. Lige nu har jeg ham nemlig kun i fire dage, mens Anna har ham i ti dage. Lige nu har jeg bare desværre ikke mulighed for at have ham mere, idet hans dagpleje er i Humlebæk, mens jeg bor i Hillerød. Jeg er stadig single, og der er ikke nogen, som jeg ser seriøst endnu. Der er dog selvfølgelig et par tilbud i indbakken, og én af dem finder jeg også mere interessant end de andre, så nu må vi se, fortsætter Natascha og kommenterer på ekskonens nye forhold:
– Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg synes, det er gået stærkt. Det ved Anna også godt, at jeg mener, og det er ikke en mening, som hun føler sig stødt over. Det er ikke mit bord, og jo flere mennesker, som Mattheo har i sit liv, til at holde af ham, jo bedre er det, så jeg har det fint med, at han har fået en ny person i sit liv, forklarer hun storsindet.
LÆS OGSÅ: Realitystjerner hjælper Inger Støjberg i valgkampen
Se et klip herunder fra dengang, hvor Natascha var med i ‘Paradise’ og var kærester med Nadja:

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles