CHOK! 'Paradise'-babe skal skilles

Parret, der også har en søn sammen, har besluttet at gå hver til sit.

Af Emilie Holm Egebro - 14. januar 2019 kl. 13:41

Natascha Cetiner, der var med i ‘Paradise Hotel’ i 2014, friede under programmet ‘Spotlight’ til kæresten Anna Vangsø i september 2014, og de to sagde ja til hinanden i juni 2016, hvor de blev viet i i Frederiksborg Slotskirke i Hillerød.
Senere samme år kunne parret afsløre, at det ikke kun var deres nye titel som ægtefolk, de kunne glæde sig over. Anna var nemlig blevet gravid, og i juli 2017 fik hun og Natascha sønnen Mattheo sammen.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles
LÆS OGSÅ: ‘Divaer i junglen’-stjerne er blevet single
Desværre skulle år 2018 vise sig at være et knap så godt år for ægteparret. Det afslører Anna nu på sin Instagram-profil:
– Kære venner. Familie. Kære alle. I dag bringer jeg en lidt (meget) kedelig nyhed. Det gør ondt at sige det højt, og det gør ondt at tænke på, at det ikke kunne løses. Natascha og jeg er ikke længere et par – vi skal skilles. Tanken om, at drømmen om en kernefamilie brast, gør umådeligt ondt. Tænk, at jeg skulle fejle. Tænk, at vi ikke kunne løse det her – for vores søns skyld. Men en gang imellem må man bare indse, at alternativet er bedre. Og det var det i vores tilfælde. Desværre, fortæller en trist Anna og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Princess: Jeg er besat af et spøgelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: Kærligheden brast: ‘Paradise’-hunk er blevet single
– Jeg elsker Natascha meget højt – hun var min store kærlighed, og jeg har i sinde at bibeholde et godt og fornuftigt forhold – venskab, om man vil, med hende. Det skylder vi os selv og vigtigst af alt, det skylder vi vores søn. Mattheo og jeg flytter i en ny lækker lejlighed d. 1. februar, og jeg glæder mig til, hvad fremtiden bringer for os. Lige nu er det forfærdeligt hårdt at være mig, og tanken om at skulle være mor samtidig dræner mig sgu lidt for energi. Udover at jeg giver slip på Natascha, er der også hele baglandet af en fantastisk svigerfamilie, som jeg skal undvære. Det gør ondt. Men vi klarer os, og der er lys forenden af tunnelen. Heldigvis har vi Mattheo til at bringe glæde og kærlighed i vores hverdag.
LÆS OGSÅ: Linse og Mikkel Kessler afslører nyt fælles projekt
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Pardise’-hunk er blevet forlovet
Se Annas triste opslag herunder:

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Kære venner. Familie. Kære alle. I dag bringer jeg en lidt (meget) kedelig nyhed. Det gør ondt at sige det højt og det gør ondt at tænke på, at det ikke kunne løses. Natascha og jeg er ikke længere et par – vi skal skilles. Tanken om, at drømmen om en kernefamilie brast, gør umådeligt ondt. Tænk, at jeg skulle fejle. Tænk, at vi ikke kunne løse det her – for vores søns skyld. Men en gang imellem må man bare indse, at alternativet er bedre. Og det var det i vores tilfælde. Desværre. Jeg elsker Natascha meget højt – hun var min store kærlighed. Og jeg har i sinde at bibeholde et godt og fornuftigt forhold – venskab, om man vil, med hende. Det skylder vi os selv, og vigtigst af alt, det skylder vi vores søn. Mattheo og jeg flytter i en ny lækker lejlighed d. 1/2 og jeg glæder mig til, hvad fremtiden bringer for os. Og at starte et nyt kapitel. Lige nu er det forfærdeligt hårdt at være mig og tanken om at skulle være mor samtidig dræner mig sgu lidt for energi – udover, at jeg giver slip på Natascha er der også hele baglandet af en fantastisk svigerfamilie, som jeg skal undvære. Det gør ondt. Men vi klarer os – der er lys forenden af tunnelen og heldigvis har vi Mattheo til at bringe glæde og kærlighed i vores hverdag ❤️ Tak fra mig – og jeg beklager på forhånd for stilheden herinde ??

Et opslag delt af Anna Vangsø Cetiner (@annacetiner) den


LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Reality-par skal være forældre for anden gang