Jonass og Sarah om sex på 'Paradise': Fortryder intet - Her & Nu

Jonass og Sarah om sex på 'Paradise': Fortryder intet

Hverken Jonass eller Sarah fortryder, at de havde sex, eller at de holdt det hemmeligt for Camilla.

Af Emilie Holm Egebro - 10. maj 2019 kl. 10:13

I gårsdagens afsnit af ‘Paradise Hotel’ havde Jonass og Sarah sex. Det kom som lidt af en overraskelse, idet Jonass og Sarah ikke tidligere har kysset i krogene, og desuden var Sarah og Jonass bevidste om, at det formentlig ville såre deres gode veninde og allierede Camilla, hvis det kom ud, at de to havde været sammen.
Derfor aftalte Sarah og Jonass også at holde hemmeligt, at de havde haft sex, og første efter hjemkomsten til Danmark afslørede de hemmeligheden overfor Camilla.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Sarah og Camilla beskyldt for at være bossy: Nu svarer de igen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor ‘Big Brother’-deltagere disser ‘Paradise Hotel’.

LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse med ‘Paradise’-babe: Nu er Anna kæreste med en mand
Camilla kunne igår fortælle til Realityportalen.dk, at hun havde det fint med, at Sarah og Jonass havde haft sex, men at det virkelig skuffede hende, at de to ikke fortalte hende om det tidligere.
Jonass fortryder dog ikke på nogen måde, at han ikke fortalte Camilla og eskapaderne med Sarah, før deres ophold i Mexico var slut:
– Jeg fortryder på intet tidspunkt, at jeg ikke fortalte Camilla det, da jeg ikke kunne spå, hvad konsekvenserne af det ville være. Sarah og jeg vidste, at hvis det kom ud, ville det skabe splid i vores gruppe, og vi var derinde for at spille et spil, og det skulle sex ikke ødelægge. Jeg forstår godt, hvorfor Camilla er skuffet, men jeg tænker også, at hun kan sætte sig ind i, hvorfor vi holdt det hemmeligt, når hun ved, hvor fokuseret jeg var på at gå hele vejen til finalen,forklarer Jonass, der heller ikke fortryder sex med Sarah, selvom de godt vidste, at der var stor mulighed for, at Camilla ville blive såret.
SAY WHAT! ‘Paradise’-Jonass og Sarah har været kærester
– Vi havde været inde på hotellet i mange dage med druk og med en masse flotte singler af det modsatte køn, og Sarah og jeg var bare tiltrukket af hinanden, derfor skete det. Det var måske ikke det smarteste at være sammen med Sarah, men jeg havde sagt fra starten af til Camilla, at det ikke kom på tale, at vi skulle have noget kørende, da jeg var på hotellet for at få mit livs oplevelse – med alt hvad der måtte høre til. Jeg fortryder derfor heller ikke selve akten med Sarah. Jeg ville dog blive rigtig ked af det, hvis Camille blev ked af det, for hun er virkelig en dejlig pige.
LÆS OGSÅ: Populær ‘Paradise’-babe vender tilbage til skærmen

Sarah: “Det ser værre ud, end det er”

Ligesom Jonass fortryder Sarah heller ikke, at de to havde sex, selvom det var med risiko for at gøre veninden Camilla ked af det. Hun ærgrer sig dog over, at en hel del er blevet klippet fra i afsnittet, således så hun virker som en super dårlig veninde.
– Da jeg vågnede efter sex, tænkte jeg, at det ikke var så smart, men igen – det var ‘Paradise Hotel’. Camilla havde også sagt, at det var ok, at Jonass og jeg havde sex, og det, man ikke ser, er, at Camilla faktisk også selv flirtede vildt meget med Teitur, så der var mange ting, man ikke så i afsnittet. Camilla fortalte mig flere gange, at hun ikke var forelsket eller noget i Jonass, og hvis hun havde været det, havde jeg nok ikke været sammen med ham. Så havde historien været en helt anden. Med den baggrundsviden i mente, vidste jeg, at det ikke ville være så slemt, at vi havde sex, men desværre er det bare ikke kommet med på tv, så det ser meget værre ud, end det er, at Jonass og jeg har sex. Jeg fortryder slet ikke, at vi havde sex, men jeg ærgrer mig over, at jeg virker så meget som en dårlig veninde, forklarer Sarah og tilføjer:
LÆS OGSÅ: Helena ude af ‘Paradise’: Det havde set anderledes ud med Arnold
– Grunden til, at vi ikke siger noget om det til Camilla, er, at vi faktisk beslutter os for at holde det hemmeligt for alle derinde. Og så var det bedre heller ikke at sige det til Camilla. Vi frygtede jo også lidt, at hun måske ville føle, at tilliden mellem os var brudt, og at hun så ikke ville stole på os igen, og der turde vi ikke tage chancen. Hellere lade være med at sige det, og så være sikker på, at vi kunne fortsætte spillet, end at sige det og så risikere, at der ville opstå problemer. Vi syntes også, at det var lidt sjovt, at vi kunne holde noget hemmeligt for de andre, som de så først ville se hjemme i Danmark på tv. Jeg valgte dog at fortælle det til Camilla, da vi kom hjem, idet hun er min gode veninde, og jeg vil ikke lyve for hende herhjemme. En ting er, hvad man gør i programmet, en anden ting er, hvad man gør i det virkelige liv.
Se næste afsnit ‘Paradise’ tirsdag klokken 22.00 på TV3.
Se eller gense klippet, hvor Jonass og Sarah har sex:

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Teitur forklarer: Derfor ville vi have Cecilie ud af hotellet