Oh Land satser stort i aftenens finaleshow

Oh Land glæder sig til at vise seerne, hvad Nikoline og Solveig har arbejdet på i flere måneder.

Af Rikke Lynge - 9. april 2021 kl. 17:25

Dommeren Oh Land har de seneste to år ikke haft en deltager med til finalen i ‘X Factor’, men i aften har hun hele to deltagere med, og det glæder den erfarne dommer, selvom hun er ærgerlig over tabet af Lucca forrige fredag.

– Man kan ikke tillade sig at være alt for ked af det, når man har to med i finalen. Det havde været en vild oplevelse for dem (Lucca, Nikoline og Solveig red.) at gå videre alle tre, men man kan ikke altid få, hvad man vil have, fortæller Oh Land til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

– ‘X Factor’-seere kan godt glæde sig til aftenens show, for der er lagt i kakkelovnen til det helt vilde, lover Oh Land.

– Vi har virkelig satset stort på at lave et fantastisk finaleshow, og jeg glæder mig bare så meget til at de her to seje tøser skal følge det til dørs, som vi har arbejdet så hårdt på i døgndrift i flere måneder nu. De skal bare give den sidste skalle og fyre den af. Det bliver så fantastisk, fortæller Oh Land stolt.

Oh Lands unge artister har kunstnernavnene Nikoline Steen Kristensen, Lucca og Solveig (Foto: Lasse Lagoni)

LÆS OGSÅ: Simon og Marcus i chok: Det giver ikke mening længere

Tid til barsel

Oh Land blev mor for anden gang den 8. august 2020, og hendes barsel var derfor kun lige startet, da årets ‘X Factor’ audition gik i gang. Det glæder derfor den nybagte mor at få lidt mere tid med sin lille søn, når aftenens finaleshow er slut.

– Så skal jeg på barsel, siger Oh Land med lettelse i stemmen. Hun ved dog ikke, hvor længe hun får lov til at nyde sin barsel.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz uenige om flere børn

– Det kan man aldrig sige i min branche, fordi man også tit må tage de muligheder, der er, når der kommer noget godt, men jeg satser på at få slappet rigtig godt igennem i et lille stykke tid, fortæller Oh Land, der allerede har nye projekter på tegnebrættet, så barslen bliver ikke lang.

– Jeg har masser af projekter, og jeg har masser, jeg skal, men jeg kan i hvert fald lige tage et par uger, hvor jeg kommer helt ned i gear, fortæller Oh Land glad. Hun mp dog endnu ikke sige noget om de fremtidige projekter, hun skal arbejde på.

Under ‘X Factor’ har Oh Land passet sønnen i pauserne, men hun har også haft en barnepige på for at få det hele til at hænge sammen, da hendes kæreste, Adi Zukanović, også er musiker og hjælper Oh Land med hendes unge solister.

LÆS OGSÅ: Amalies datter bidt i ansigtet af hund: Det vil kunne ske igen

LÆS OGSÅ: Drømmen er gået i opfyldelse: Flytter i nyt regnbuehus

Læs mere om