Oh Land raser over denne kommentar

Oh Land kunne ikke slippe én bestemt kommentar fra Martin Jensen efter showet.

Af Rikke Lynge & Lykke Buhl - 24. marts 2021 kl. 18:42

Fredagens ‘X Factor’-show var generelt drama-fri, men der var én kommentar, som Oh Land ikke kunne slippe efter showet. Dommer Martin Jensen havde ved flere lejligheder efterspurgt en engelsk sang til Nikoline, men da hun endelig bevæger sig ud på utryg grund og synger engelsk, så får hun følgende kommentar fra Martin Jensen.

– Ordene blev lidt svære for dig at udtale. Du synger skidehamrende godt, men det blev lidt svært at forstå, siger Martin Jensen i fredagens live-program.

LÆS OGSÅ: Oh Land efter massivt had: Jeg spørger mig selv, om det er jobbet værd

Da Realityportalen fanger Oh Land efter showet er hun tosset over lige præcis den kommentar.

– Jeg har helt klart behov for at passe på mine piger, og det har jeg især, når der står en ung pige og siger, at hun er nervøs for lige præcis én ting, og arbejder alle hendes vågne timer for at få styr på den ting, og det så er det første, der bliver kommenteret negativt, det blev jeg ærgerlig over på Nikolines vegne, fortæller Oh Land til Realityportalen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Irina taler ud om graviditeten

– Jeg ved, hvor meget det har betydet for hende, at hun blev givet en chance. Hun har fra start været én, som vi alle var vilde med, og derfor er hun mere sårbar for kritik. Sådan er det bare, og sådan har det altid været med favoritter, forklarer Oh Land.

Nikoline sang ”Sunlight” af Hozier til fjerde liveshow

Nikoline Steen Kristensen til fjerde liveshow i ‘X Factor’ (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Jesper Skibbys hårde kamp: Jeg forsøgte selvmord

Nikoline: Jeg blev ked af det

For Nikoline er hendes engelsk en stor usikkerhed, og derfor var det heller ikke helt nemt at sluge, at hun blev peget ud på lige netop det.

– Det har været en af de hårdeste omgange. Fordi man kommer lige fra at have været mega spændt til at skulle forholde sig til kommentarerne. Og så nævnte de nogle af de ting, som jeg også har arbejdet meget på, så det er jeg selvfølgelig lidt ked af, fortæller Nikoline.

LÆS OGSÅ: Bro i chok: Otte politibetjente kom op

Nikoline var dog selv tilfreds med sin optræden, og hun forsøger altid at huske de positive kommentarer også.

– Jeg tror i virkeligheden, at det kommer af, at jeg har aldrig rigtigt turdet sige noget højt i engelsktimerne. Og så gik jeg jo til audition med ‘Riptide’, og der var ret mange, der kommenterede og lavede grin med, hvordan jeg udtalte ordene, forklarer hun ærligt.

LÆS OGSÅ: WHAT! Elviras kæreste er en gift mand

Mere på engelsk

At Nikoline sang på engelsk er dog ikke Martins fortjeneste, selvom han ønskede det, slår Oh Land fast.

– Alle sangvalg bliver taget minimum to uger i forvejen, fordi der er så meget, der skal planlægges. Og jeg kan sige med det samme, at vi kommer til at køre både dansk og engelsk med Nikoline fremover, for hun skal synge på begge sprog, da det giver hende en større pallette af udtryksmuligheder og en større sangpulje at vælge fra.

LÆS OGSÅ: Christina fra ‘Luksusfælden’ taler ud om voldeligt forhold: Frygtede at dø

Oh Land har som den eneste alle sine tre solister med til femte liveshow, og selvom konkurrencen og tiden spidser til, så er Oh Land taknemmelig.

– Selvfølgelig bliver det hårdt, men når det er med tre så stjernedygtige talenter, så er det jo bare en fornøjelse at arbejde med dem så længe som muligt, slår Oh Land fast.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Læs mere om