Geggo og Cengiz uenige om flere børn

Geggo er klar på en nummer tre, men Cengiz er ikke lige sådan at overbevise.

Af Lykke Buhl - 8. april 2021 kl. 9:48

I aften er der premiere på 19. sæson af ‘Familien fra Bryggen’, og her besøger mormor Linse sit nyfødte barnebarn Sia. Hjemme hos Geggo og Cengiz falder snakken på rollen som forældre, og Geggo er ked ved tanken om, at Sia skulle være ægteparrets sidste barn.

– Det er lige så fedt at blive mor anden gang, men det er faktisk lidt federe – og far – fordi man hviler mere i det, slår Geggo fast.

LÆS OGSÅ: Linse indrømmer: Jeg savner at være i fængsel

– Men så blev jeg lidt ked af det også. Fordi så lige pludselig tænker jeg: “Skal jeg aldrig være gravid igen?”, fordi nu vil han ikke have flere børn, fortæller Geggo og nikker mod sin ægtemand.

– Det er sygt, det havde jeg faktisk ikke regnet med allerede, tilføjer Cengiz og understreger klart, at parrets to prinsesser er nok for ham.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

Han kan overtales!

Dog opgiver Geggo bestemt ikke drømmen om måske at udvide familien af den grund.

– Jeg ved også godt, at hvis jeg om tre-fire år kom og sagde: “Jeg vil ha’ en efternøler!”, så kan jeg godt overtale ham, siger Geggo foran en skeptisk Cengiz.

LÆS OGSÅ: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne er blevet førtidspensionist

– Jeg kunne bare godt tænke mig at holde muligheden åben for, at jeg i fremtiden.. Altså, at jeg ikke behøver at tænke: “Det her, det var sidste gang, nu skal jeg ALDRIG..” – nej! Jeg vil gerne sådan have det i det uvisse, slutter Geggo og smiler.

Herunder kan du smugkigge på aftenens premiereafsnit

Hele afsnittet kan ses i aften torsdag kl. 20.00 på TV3 eller allerede nu på Viaplay