Simon og Marcus i chok: Det giver ikke mening længere

De to ‘X Factor’-stjerner har svært ved at forstå, hvad der er sket.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. april 2021 kl. 10:59

Da 18-årige Simon Kozma og 19-årige Marcus Enevoldsen for over et halvt år siden gik til audition som gruppen ‘Unity’, havde de på ingen måde forestillet sig, at de i dag skulle stå, hvor de gør.

– Jeg var så dødnervøs den dag, det var første gang, jeg skulle synge for real. Jeg havde kun sunget en lille smule til en musical på vores skole, men ellers havde jeg aldrig sunget, siger Simon om audition-dagen.

LÆS OGSÅ: Blachman og Martin Jensen efter kæmpe drama: Sådan er venskabet nu

Siden er de blevet til ‘Simon & Marcus’ og har i samarbejde med Blachman udviklet deres helt egen koreografi af særlige moves, hvilket er blevet en kæmpe succes.

Oh Land, Lucca, Blachman, Simon og Marcus. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Alligevel havde ‘X Factor’-stjernerne ikke regnet med, at deres navne ville blive råbt, da de sammen med Lucca stod og ventede på at høre, hvem den sidste plads i finalen ville gå til.

– Da vi stod på scenen, sagde jeg til Marcus, at nu skulle vi bare være glade for alt det, vi havde opnået til nu, fortæller Simon.

LÆS OGSÅ: UPS! Denne reaktion får ‘Luksusfælden’-eksperter til at rase

For dem begge kom det som et chok, da Lise Rønne gjorde det klart, at de var videre til finalen. Derfor var de efter fredagens liveshow også ret tomme for ord.

– Vi er helt målløse, det er jo helt vildt, at vi når til finalen. Vi er kommet igennem hele forløbet. Det er sindssygt. Der er ikke noget, der giver mening længere, lød det.

Blachman, Simon og Marcus. (Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix)

Venskabet med Blachman

Udover at Simon og Marcus har udviklet sig musikalsk og personligt, så har forholdet til Thomas Blachman naturligvis også ændret sig.

LÆS OGSÅ: Asta og Jonass afslører familieforøgelse

– I starten skulle vi lige lære hinanden at kende og prøve nogle numre af, og han skulle se, hvad vi kunne og ikke kunne. Blachman skulle se, hvad vi shinede i. Nu ved vi bare, at når vi har det sjovt med det, så bliver det også mega fedt om fredagen, forklarer de.

Og nu er Blachman gået hen og blevet mere end bare en mentor i ‘X Factor’.

– Han er en ganske fornuftig mand. Vi er blevet gode venner og har det virkelig sjovt. Vi spiser også meget sammen og drikker kaffe, griner Marcus.

Om de på fredag vinder ‘X Factor’ eller ej, så ved de, at de på den anden side af finalen vil knokle videre med musikken sammen.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor skulle Bianca ud

Læs mere om