Tessie Skovly (Foto: Lykke Buhl)

'Ex on the Beach'-Tessie forklarer: Derfor valgte jeg at blive i villaen

Nu forklarer Tessie, hvad der overtalte hende til at blive i den græske villa.

- Jeg kan ikke være herinde mere, jeg kan ikke være herinde mere, gentog Tessie flere gange i gårsdagens afsnit 'Ex on the Beach', da Sidsel og Frederik hyggede sig på værelset.

- Jeg gider ikke mere. Jeg giver op. Jeg er ligeglad. Jeg er færdig. Jeg skal ikke være herinde mere, slog hun fast.

LÆS OGSÅ: Reality-babe opereret: Frygtede at vågne uden bryster

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe slår fast: Naja er en starfucker!

Alligevel så vi i teaser-klippet i slutningen af afsnittet, at Pernille den efterfølgende dag læser op, at "13 bliver til 12". Tessie har derfor ikke valgt at forlade villaen, og nu forklarer hun, hvorfor hun besluttede at blive i programmet:

- Det var rigtig øv, da Sidsel tjekkede ind. Frederik og jeg var i forvejen en træls situation fra gårsdagen, hvor vi lige havde skændtes, og det hele var bare træls. Man ser det ikke i afsnittet, men René og Pernille kom over til mig, hvor de også græd, fordi det hele var så kaotisk. Så de ville faktisk forlade villaen med mig. Produktionen kom så og tog en lang snak med mig, hvilket var det, jeg havde havde brug for, forklarer Tessie til Realityportalen.dk og fortsætter:

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk

- De snakkede mig til ro og fik mig til at indse, at Frederik slet ikke var værd at ødelægge oplevelsen for. De fik mig også til at indse, at man aldrig hvad, hvad der sker i 'Ex on the Beach' - måske kom der en ny dagen efter, som jeg bedre kunne lide. Og det gjorde bare, at jeg havde lyst til at fortsætte i programmet.

Se næste afsnit 'Ex on the Beach' i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden