Vivi Bach om numseoperation: Blev betalt

'Paradise Hotel'-vinderen har fået foretaget noget af et indgreb, der for de flestes vedkommende også ville kunne mærkes på bankkontoen.

I dag kan man se det sidste afsnit af 'Paradise Hotel'-vinder Vivi Bachs tv-serie "Vivis nye numse" - det er Vivis helt eget program, hvor seerne har fået lov at komme helt tæt på realitystjernen.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-danser Asta Björk: Sebastian ændrede mit liv

Her følger kameraerne nemlig blandt andet Vivi i Marbella, Spanien, hvor hun har fået foretaget en numseforstørrende operation - det såkaldte 'Brazilian Butt Lift' ('BBL', red.).

Og hvis man ikke allerede er klar over det, er denne operation et større indgreb. Den indebærer nemlig fedtsugninger fra forskellige dele på kroppen, som sprøjtes ind under huden på balderne, så de fremstår større.

LÆS OGSÅ: Jas og Mika: Nu er det slut

Blev betalt

Udover, at indgrebet er stort rent fysisk, er det altså også noget, der for de flestes vedkommende kan mærkes på bankkontoen - medmindre man hedder Vivi Bach. 

LÆS OGSÅ: Niklas Landin og Mikkel Hansen går sammen: Nyt projekt

For selvom paradisoen selv har måttet hive penge op ad lommen til sin operation, har det måske ikke efterladt et særligt stort tab på realitystjernens bankkonto. I et interview med Realityportalen/HER&NU fortæller hun nemlig, at hun er blevet betalt for at lave programmet.

- Jeg fik selvfølgelig penge for at lave programmet, afslører Vivi. 

LÆS OGSÅ: "Landmand"-Sebastian afslører: Kyssede på kroen

- Det er et program, hvor man kommer tæt på mig. Det er jo aldrig sjovt at få lavet sådan en operation, og jeg var helt færdig efter, tilføjer hun og fortæller, at tiden efter sin operation var 'forfærdelig', fordi hun ikke måtte gå i over en måned.

Vivi Bach, der udkommer med sit nye program på Viaplay på torsdag, vil dog ikke løfte sløret for, hvor mange penge hun fik for at lave det. 

Se hele interviewet med Vivi Bach i videoen øverst i artiklen.