'Ex on the Beach'-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe

Der er ingen tvivl om, at den ellers gode stemning mellem Jill og Jeppe ændrede sig, efter Jeppes udtalelser på stranden.

Af Emilie Holm Egebro - 23. september 2019 kl. 22:55

Der blev gået til den under lagnerne hos Jeppe og Jill i aftenens afsnit ‘Ex on the Beach’. Morgenen efter, de to havde haft sex, skulle de afsted til stranden for at hente en ny eks, og her fik Jeppe udtalt sig mindre heldigt. Han fik nemlig gjort klart overfor Jill, at hvis der dukkede en ny spændende pige op, kunne han godt finde på at gå efter hende fremfor Jill.
LÆS OGSÅ: UHH: Realitybabes vender tilbage til skærmen – i TRE programmer
LÆS OGSÅ: SAY WHAT! Fie Laursen dater ‘Ex on the Beach’-hunk
En udmelding, som Jill bestemt ikke blev glad for:
– Jeg synes ikke, at det var super fedt at være mig i det øjeblik. Jeg har ikke sex med hvem som helst, og jeg forklarede også Jeppe, inden vi havde sex, at vi ikke skulle gøre det, hvis jeg bare blev skiftet ud dagen efter. Jeg havde det også rigtig dårligt med, at Jeppe brugte varmen som undskyldning for at have været sammen med mig. Lige i det øjeblik følte jeg mig meget lille og ikke meget værd, så jeg blev selvfølgelig vildt sur, fortæller Jill til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jeppe: Derfor faldt jeg for Fie
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par afslører: Derfor er vi gået fra hinanden
– Lige i det øjeblik fortrød jeg rigtig meget, at vi havde haft sex. Jeg følte mig ikke udnyttet, men så alligevel lidt. Jeg følte, at han bare havde været sød mod mig bare for at have sex med mig for så bare at tage den næste bagefter, det var virkelig en lortefølelse. Så når jeg ser programmet nu, ville en del af mig da ønske, at jeg ikke havde gjort det, fortsætter hun og tilføjer, at hendes forældre heldigvis ikke skal se programmet:
LÆS OGSÅ: Lykken tilsmiler ‘Ex on the Beach’-René: Jill er dejlig
– Min mor og far vil ikke se programmet, og det er jeg egentlig glad for. Jeg er meget cool med, at mine venner ser det, da vi bare griner lidt af det, men jeg er ikke så begejstret for, at alle kan se det. Det er trods alt en meget privat ting, og jeg plejer normalt at holde sådan noget meget low key. Så lige nu gemmer jeg mig nok lidt, fordi situationen ikke er så fed for mig, fortæller hun.
Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Sara om Fie og Jeppes forhold: Jeg ønsker dem det bedste
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-par har slået op: Kold luft og beskyldninger om hashmisbrug