Karl gik fra Christel: - Jeg fik et ultimatum

Karl Weihe og Christel Trubka har tidligere datet, men et enkelt valg skulle vise sig at gøre en ende på deres relation.

Forholdet mellem tidligere "Ex on the Beach"-deltager Karl Weihe og "Paradise Hotel"-deltager Christel Trubka blev sat på prøve, da Christel stillede et ultimatum for Karl. Karl skulle vælge mellem deres forhold eller "Paradise Hotel" i Norge. 

LÆS OGSÅ: Frederik og Mortens kamp: Tvunget til DNA-test

- Jeg har store drømme til mig selv, og jeg vil gerne videre til udlandet. Og så kommer den her mulighed op med Paradise Hotel Norge, som er en kæmpe drøm for mig. Både Paradise Hotel og et andet land. Det er en udfordring jeg bliver nødt til at tage, fordi det er godt for mig, fortæller Karl.

Karls helt store drøm var at deltage i Paradise Hotel Norge, og det var der ingen, der skulle sætte en stopper for. 

- Mange mener det er et bolleprogram, for mig var det kun et program, hvor jeg kan vise mig selv til Norge og vinde en halv million. Men for hende (Christel red.) var det et bolleprogram, og hun skal gå længe uden at vide, om jeg har bollet med en anden pige, og det blev for meget for hende, og det kan jeg selvfølgelig også godt forstå, fortæller Karl. 

LÆS OGSÅ: Efter "Gift ved første blik": Har fået mere end 100 henvendelser

Valget blev Paradise Hotel Norge, og det har Karl ikke et sekund fortrudt.

- Det var selvfølgelig mine drømme, og hvis der er en pige, der ikke kan sige ja til det, så er hun jo ikke den rette for mig, kan man sige, fortæller Karl. 

LÆS OGSÅ: Sidse Babett om scene med Sebastian Bull: SÅ ulækkert!

Hør hele afsnittet af "Marcus og Realitypanelet" herunder, hvor Karl Weihe er gæst med sin bedre halvdel fra duoen, Tes Boys, Hugo Collette.