'Ex on the Beach'-Sidsel: Jeg er løbet tør for ekser

Sidsel har en række prominente ekser i sit kølvand, men i sin nu tredje sæson af 'Ex on the Beach' synes hun næsten ikke, der er flere tilbage at tage af.

På søndag til premieren på 'Ex on the Beach 5: All Stars' kan man for tredje gang se 24-årige Sidsel Borg i Dplay store knaldeprogram.

Men det kan godt give lidt problemer at have været med så mange gange i et program, der handler om, at ens ekskærester dukker op af vandet og joiner festlighederne.

- Nu har jeg været med så mange gange, at jeg er ved at løbe lidt tør for ekser, tror jeg, griner Sidsel.

LÆS OGSÅ: Rachel efter svært brud: Hjem til mor

Bliver overrasket og jaloux

Hun har derfor svært ved at forestille sig, hvem der skulle komme af ekser, hun ikke allerede har fået ind i realityprogrammet.

- Jeg bliver i hvert fald overrasket, hvis der kommer nogen. Fordi jeg tænker lidt, at de af mine ekser, der ville være med i sådan noget her, de har været her, forklarer hun.

- Men man ved aldrig herinde, de er jo gode til at snyde os, så det kan da godt være, at lige pludselig så står der en af mine ekser, som jeg ikke havde tænkt over kunne komme ind!

LÆS OGSÅ: Sådan foregår 'Ex on the Beach' bag kameraerne

Heldigvis er der ikke nogen ekskærester, Sidsel ikke ville bryde sig om at se igen.

- Jeg har det rigtig godt med de fleste af mine ekser og er rimelig gode venner med alle mine ekser, så det kunne bare være fedt, hvis de kom. Jeg kunne da selvfølgelig godt blive lidt jaloux, hvis de så lavede noget med andre, siger hun.

LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre

Sidsels reality-ekser

Blandt de mest kendte af Sidsels ekser finder man blandt andet Frederik Skovbjerg, som ligeledes er med fra start i 'All Stars'-sæsonen.

I tredje sæson af 'Ex on the Beach' dukkede Sidsel nemlig op af vandet som Frederiks eks, men inde på stranden var også Mark Bøgelund fra samme sæson, der også havde knaldet med Sidsel.

Herunder kan du se Frederik og Mark i tredje sæson af 'Ex on the Beach'

LÆS OGSÅ: Legendarisk reality-program vender tilbage

Frederik Skovbjerg og Mark Bøgelund i tredje sæson af 'Ex on the Beach' (Foto: Dplay/Kanal 4)
Frederik Skovbjerg og Mark Bøgelund i tredje sæson af 'Ex on the Beach' (Foto: Dplay/Kanal 4)

Mark Bøgelund er dog nybagt far for tredje gang og bor sammen med kæresten Sarah Amalie Kristiansen, så ham skal man nok ikke forvente et gensyn med.

Det skal man heller ikke fra Sidsels sæson et-flirt Morten Kjeldsen, som Sidsel faldt for og fik knust sit hjerte af. Han er nemlig stadig sammen med kæresten gennem knap to år, Louise Camilla Haustrup.

Herunder kan du se et klip fra noget af det drama, der var omkring Sidsels og Mortens forhold i første sæson af 'Ex on the Beach'

OVERBLIK: Her er startcastet til 'Ex on the Beach 5: All Stars'

Til gengæld er der selvfølgelig også Casper Nicolaisen fra tredje sæson af 'Ex on the Beach', som Sidsel havde et kort og noget dramatisk forhold med under og efter opholdet i villaen.

Derudover har Sidsel også været en tur i kanen med Jeppe Bjerregaard fra samme sæson, så ham kunne man ligeledes håbe på et gensyn med.

Herunder kan du se Jeppe og Casper fra tredje sæson af 'Ex on the Beach', hvor også René og Kristian var i startcastet

LÆS OGSÅ: Realitystjerner i Instagram-fight: Har du tabt sutten og pisset i bukserne?

Jeppe, Casper, René og Kristian er de første drenge i 'Ex on the Beach'-villaen (Foto: Lykke Buhl).
Jeppe, Casper, René og Kristian er de første drenge i 'Ex on the Beach'-villaen (Foto: Lykke Buhl).