'Ex on the Beach'-Casper om Sidsel-drama: Nu stopper det!

Der er i den grad to sider af sagen, når man spørger Casper og Sidsel om deres forhold.

Af Anna Løwe - 16. november 2019 kl. 10:55

Det er ikke nemt at blive klog på ‘Ex on the Beach’-Caspers og Sidsels forhold. Der er i den grad to sider af sagen, og det har man kunnet følge med i på begges Instagram-stories de seneste dage.
Det hele startede, efter programmet ‘Efter Ex’, hvor de to kyssede, og rygterne begyndte at svirre om, hvorfor de var gået fra hinanden. Casper lagde en story på Instagram, hvor han fastslog, at han var gået fra Sidsel efter kort tid, fordi han ikke var for glad for hende.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Sidsel: Casper lyver!
Det resulterede i, at Sidsel lagde en story op, hvori hun fortalte, at det ikke kunne være rigtigt, for Casper havde sagt, han havde følelser for hende og havde endda givet hende en nøgle til hans lejlighed. Hun slog fast, at enten havde Casper løjet overfor hende, eller også løj han overfor sine følgere.

Hun får det til at lyde som om, vi har været gift i 10 år

Nu har Casper dog fået nok, og han mener bestemt ikke, at han lyver
– Det er ikke sjovt længere, og nu må det altså stoppe, siger han i sin seneste story på Instagram og uddyber:
– Sidsel misforstår mig. Hun er en sød pige, og det ved hun også godt, at jeg synes. Men jeg var ikke forelsket. Jeg sagde til hende ordret, at at jeg ikke ville risikere at få følelser for hende, for hun skulle også til Kina, og jeg ville ikke gøre det svært for hende at tage afsted. Jeg prøvede faktisk at gøre det på en ordentlig måde.
LÆS OGSÅ: Sådan er det gået alle ‘Ex on the Beach’-parrene
Casper afkræfter også, at Sidsel skulle have boet hos ham:
– Hun har ikke boet hos mig! Hun sov hos mig en enkelt nat og blev dagen efter for at lave lektier og sådan noget. Altså, vi har haft sex TO gange, og hun får det jo til at lyde som om, vi har været gift i 10 år. Der er no hate herfra, men sandheden er jo sandheden. Vi kunne sagtens være venner, jeg havde ingen følelser for hende, og derfor stoppede det, slår Casper fast.
Overfor Realityportalen understreger Casper, at han ikke vil svine Sidsel til eller snakke dårligt om hende, men han mener, at hun tolker ting på sin egen måde, og at han selv har fortalt sandheden – både overfor Sidsel og for følgerne
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk efter endt flirt: Jeg var ikke glad for Sidsel